UAstream.Net » Програми » IObit Driver Booster PRO Final 1.1.0.549
IObit Driver Booster PRO Final 1.1.0.549

IObit Driver Booster - є новим інструментом оновлення драйверів. Він захищає ваш комп'ютер від збоїв обладнання, конфліктів, і вирішує проблеми краху системи, викликані використанням застарілих драйверів. Всі старі драйвера можуть бути виявлені, просто натиснувши на кнопку «Сканувати», а потім ви просто потрібно натиснути кнопку «Оновити все», щоб оновити застарілі драйвери. Порівняно з іншими інструментами оновлення драйверів, IObit Driver Booster може поліпшити вашу продуктивність ПК для комп'ютерних ігор.

Ви напевно знаєте, що у вашій системі встановлено величезна кількість драйверів для самих різних комплектуючих пк і зовнішніх пристроїв. Не є секретом і той факт, що драйвера постійно оновлюються розробниками. Ось тільки стежити за виходом таких оновлень в «ручному» режимі вкрай непросто. Зате існує безліч програм, призначених саме для цих цілей.

Одна з них - Driver Booster. Працювати з утилітою вкрай просто. Від користувача потрібно лише встановити її на свій комп'ютер і запустити автоматичний аналіз системи. Додаток ж самостійно знайде свіжі версії застарілого програмного забезпечення і завантажить їх з офіційних сайтів. Загалом, використання Driver Booster сильно підвищити стабільність і продуктивність системи, а також допоможе уникнути безлічі системних помилок.

Оновлювати застарілі драйвери швидко і своєчасно
• Автоматично визначає застарілі драйвери
• Оновлення в 1 клік для максимальної продуктивності обладнання
• Тюнінг драйверів для швидкодії ігор
• Швидко, безпечно і просто у використанні

Ключові особливості та функції програми
• Не вимагає попередньої установки
• Виявляє застарілі драйвера для комплектуючих і периферійних пристроїв
• Оцінює загальний стан системи
• Має приємний сучасний інтерфейс

Яке призначення Driver Booster Pro?
Застарілі драйвери можуть істотно впливати на продуктивність комп'ютера і призвести до збоїв системи. Driver Booster Pro сканує і визначає застарілі драйвери автоматично завантажує і встановлює оновлення одним клацанням миші, заощаджуючи Ваш час. Більш того, він спеціально розроблений для установки драйверів для кращої продуктивності в іграх. Це правильний інструмент для захисту ПК від збоїв обладнання, конфліктів і збоїв системи.

Після установки IObit Driver Booster 1.0 автоматично виконує сканування системи на наявність драйверів і порівнює їх з власною онлайн-базою даних драйверів. Застарілі драйвери відповідним чином позначаються, і їм присвоюється одна з міток рейтингу: Bad (поганий), Worse (найгірший) або Worst (найгірший). Посилання More Info (більше інформації) виводить докладні відомості про тип драйвера і те, як його оновлення допоможе підвищити продуктивність.

Потім користувачі IObit Driver Booster можуть запустити оновлення тільки окремих драйверів або всіх застарілих об'єктів (для цього треба натиснути кнопку Update All - оновити всі). Завантаження і установка оновлень здійснюються у фоновому режимі і, таким чином, ніяк не впливають на роботу користувача.

Як заявляє компанія IObit, нова програма також підтримує роботу з ігровими драйверами для підвищення продуктивності ПК під час ігор. Користувачам надаються функції управління періодичністю автоматичних перевірок на наявність нових драйверів. За замовчуванням програма робить це один раз в тиждень.

Одне з основних переваг IObit Driver Booster 1.0, якщо вірити розробникам, - у великій і надійній хмарної бази даних драйверів. Кожен об'єкт в базі ретельно протестований і завжди актуальне, оскільки він зберігається в режимі онлайн, а не завантажується на локальний ПК.

IObit Driver Booster PRO Final 1.1.0.549


Рік: 2013
ОС: Windows® XP|Vista|7 & 8
Мова: ML/Російська
Ліки:
Розмір: 15.7 Mb

Завантажити IObit Driver Booster PRO 1.1.0.549 Final

Скачати IObit Driver Booster PRO Final 1.1.0.549 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.