UAstream.Net » Програми » DivX Plus 10.0.1 Build 1.10.1.273
DivX Plus 10.0.1 Build 1.10.1.273

DivX Plus - набір кодеків і ПЗ для обробки і відтворення відео DivX. Пакет містить кодеків (DivX, HEVC (H.265), H.264, AAC, MKV), а також декодер DivX H.264 Decoder для апаратного прискорення з допомогою DXVA (DirectX Video Acceleration). Що дозволяє дивитися відео високої чіткості, не побоюючись надмірної завантаження центрально процесора. При використанні більш складних і ресурсномістких методів стиснення виходить краще стиснутий файл з кращою якістю, але що вимагає менше ресурсів центрального процесора - турботи перекладені на відео чіп і навіть малопотужна система (наприклад, нетбук) зможе без проблем його відтворити.

Склад пакету

DivX Plus конвертер
На додаток високо-якісний висновок DivX (AVI, DIVX) і DivX Plus ® (H.264 відео в контейнері MKV) відео, для ПК і DivX Certified ® пристроїв, в конвертері тепер є конвертація в MP4 формат, для хорошого відтворення на iPhone, IPad і за її межами. і з апаратним відео-прискоренням*, дає високу продуктивність кодування, яка не перевантажує ваш процесор і не розряджає акумулятор.
Призначений для швидкої і легкої конвертації більшості популярних відео-форматів, веб-конвертер також дозволяє налаштувати параметри кодування (дозвіл, розмір файлу, бітрейт), об'єднувати декілька відео в один файл, створити трюки ігри для гладкої перемотування , і додавати до декількох субтитрів і звукових доріжок.
Додана підтримка MPG, TS, VOB і SVCD файли з MPEG-2/DVD плагіном.

DivX Plus Player
забезпечує найкраще відтворення фільмів, телевізійних шоу і популярних веб-відео форматів (AVI, DIVX, MKV, MP4, MOV, WMV). З підтримкою розширених функцій (безліч субтитрів, звукові доріжки, гладка і швидке перемотування), швидка передача на DivX Certified ® пристрої і нова передача даних на DLNA-сумісні пристрої , плеєр з DivX To Go ® є єдиним інструментом, необхідним для відтворення високо-якісного HD відео з вашої колекції на комп'ютері, або по всьому будинку.

DivX Plus Web Player
З високо-якісних потоковим відео, включаючи MKV прямо в браузері**. Забезпечує чудову якість HD відео з 5.1-канальним об'ємним звуком, кількома субтитрами і аудіо супроводом, плавне відтворення з апаратним відео-прискоренням, і можливістю завантажити, то що ви дивіться в Інтернеті. Підтримує відео-формати DivX, AVI, MKV, MP4 і MOV, Web Player-відмінний вибір для публікації вашого відео на сайті або в блозі.

DivX Plus Codec Pack
Codec Pack включає в себе самий новий і повний набір кодеків, фільтрів і сплиттеров, для конвертера, плеєра і веб-плеєра. І ви так само можете використовувати Codec Pack профілі для виведення відео на ваше DivX Certified Домашній кіно-театр, HD або мобільні пристрої, використовувати його разом з вашими додатками для редагування відео. З додатковими налаштуваннями кодування і апаратним відео-прискоренням , цей Codec Pack від DivX, забезпечить перегляд високо-якісного HD відео на вашому комп'ютері.

DivX 10: HEVC for the Masses
DivX 10 introduces the latest codec and enables high quality DivX HEVC video creation and video streaming with existing DivX tools. Based on the newest video compression standard, DivX HEVC strives to deliver up to 50% better compression than its H.264-based predecessor, DivX Plus HD.

DivX 10 is the first software of its kind to integrate support for HEVC video across its products, including Player, Web Player and Converter-providing a free, all-in-one solution for HEVC video.
DivX Player delivers real-time, high quality HEVC playback of HM11 encoded video up to 1080p
DivX Web Player enables efficient HEVC video streaming featuring progressive and playback download in your browser
DivX Converter offers free, simple conversion to DIVX, MKV, MP4 and includes including new DivX HEVC 720p and 1080p video profiles


Рік випуску: 2013
ОС: Windows XP / Vista / 7 / 8
Мова інтерфейсу: Ml / Російська / Англійська
Ліки: Keygen-Lz0
Розмір: 79 Мб

Download/Завантажити DivX Plus 10.0.1 Build 1.10.1.273

Скачати DivX Plus 10.0.1 Build 1.10.1.273 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.