UAstream.Net » Програми » Adobe After Effects CC 12.1.0.168 Multilingual
Adobe After Effects CC 12.1.0.168 Multilingual

Adobe After Effects - популярна програма для редагування відео та динамічних зображень, створення композицій, різних ефектів і анімації. Найбільш часто її використовують для обробки відеоматеріалів (постпродакшн), створення музичних кліпів, рекламних роликів, анімації, титрів, а також безлічі інших елементів, для яких необхідні цифрові відеоефекти.

Назва походить від ефекту, відомого як «стійкість (інертність) зорового відчуття», цей механізм використовує сенсорну пам'ять сітківки ока, яка дозволяє зберігати зорову інформацію протягом короткого проміжку часу.

Завдяки великій бібліотеці плагінів, розроблених сторонніми компаніями, AfterEffects також використовується в поліграфії і графічному дизайні для редагування статичних графічних зображень (фотографій, зображень, згенерованих на комп'ютері і т. д.)

Нове у версії CC:
• Робота з 3D-об'єктами. Об'єкти і сцени з популярного програмного забезпечення CINEMA 4D для роботи з 3D-моделюванням і анімацією можна використовувати в якості відзнятого матеріалу прямо в After Effects CC без необхідності попереднього рендеринга. Це спрощує наскрізне редагування файлів між програмами і відкриває безмежні можливості для творчості.
• Інструмент «Уточнити край». Вам більше не потрібно працювати з лініями підкладки. Зберігайте деталі при відокремленні складних рухомих елементів, таких як кучеряве волосся або розмиті кути, від складних фонових областей. Можна створювати природні композиції без необхідності кеинга відзнятого матеріалу.
• Warp Stabilizer VFX. Найважливішою перевагою оновленого Warp Stabilizer VFX є можливість вибрати, які об'єкти всередині сцени необхідно стабілізувати, а також скасувати стабілізацію і зберегти вихідний масштаб сцени для корекції складних знімків, таких як тривимірні панорами з повітря.
• 3D-трекінг камери. 3D-трекінг камери дозволяє відтворити оригінальні руху камери в сцені, завдяки чому в неї можна додавати нові шари, включаючи відео і текстові шари. У функцію також включена можливість оптимізації трекінгу для уточнення точок трекінгу в подальшому.
• Глобальний кеш операцій. Виконуйте більше операцій за менший час навіть у проектах з високою роздільною здатністю. Завдяки функції глобального кешу операцій зображення попереднього перегляду збережені і готові до подальшої роботи над ними, навіть якщо ви закрили і пізніше повторно відкрили проект. Дублювання композицій і функція відміни дії попереднього допомагає редагувати роботу за лічені хвилини в After Effects.
• Спрощені і прискорені процеси роботи. Натхнення не чекає. Завдяки використанню декількох процесорів і покращеної підтримки графічних процесорів NVIDIA програмне забезпечення After Effects обробляє пікселі ще швидше. After Effects представляє собою 64-розрядний додаток, що використовує весь обсяг оперативної пам'яті, доступної в конкретній операційній системі, для кешування, а також візуалізації декількох кадрів одночасно.
• Згладжування руху пікселів. Додавайте або підвищуйте якість згладжування руху для рухомих об'єктів у відзнятому матеріалі або оброблених сценах. Цей ефект можна застосовувати для додання реалістичності, виділення руху, зіставлення дублів, а також для більш зручного перегляду «запинающихся» кадрів.
• Шари фігур і тексту. Ефективний інструмент для роботи з текстом і анімацією тексту дозволяє змінювати класичні титри на креативні, використовуючи або двовимірний тривимірний витягнутий текст з трасуванням променів. Визначайте, малюйте і анімуються векторні фігури для створення будь-яких об'єктів: від екранної лінійки до анімованих персонажів.
• Комплект програмного забезпечення. У комплект програмного забезпечення After Effects CC входить CINEMA 4D Lite для роботи з тривимірною анімацією, відзначена нагородами програма Keylight для колірного кеинга, популярна програма Mocha для відстеження траєкторії руху, а також ефективний інструмент для корекції кольору Color Finesse. Крім того, модуль Cycore FX HD дозволяє скористатися десятками художніх ефектів.
• Спільнота розробників. After Effects - це платформа для створення і обробки медіаконтенту, яку можна розширити сотнями різних ефектів з інших програм, а також модулями форматів файлів. Завантажте та встановіть сценарії, створені іншими користувачами, для автоматизації численних основних завдань.
• Точна передача кольору і глибина відтінків. Переглядайте ресурси в оригінальному кольорі. Управляйте ресурсом, а також відстежуйте і визначайте місцезнаходження колірних просторів завдяки можливості керування кольором і підтримки таблиць кодування кольору. Працюйте з різною глибиною кольору, включаючи 32-бітові кольори з плаваючою комою, а також лінійну гаму.
• Бикубическая повторна вибірка. При збільшенні або зменшенні розміру зображень переконайтеся в найкращій якості для кожного пікселя, вибираючи кращі алгоритми білінійної та бикубической повторної вибірки.
• Інструменти управління рухом. Вибирайте потрібні параметри для управління і згладжування руху на знімках, включаючи графічний редактор, растрові позиціонування, розмиття при русі і змішування кадрів. Крім того, можна використовувати різні засоби відстеження і стабілізатори.
• Підтримка різних вимірювань. З легкістю працюйте в просторах 2D, 2,5D і витягнутих просторах 3D. Можна об'єднувати 2D і 3D в одній композиції. Використовуйте вбудовані інструменти для роботи з 3D-об'єктами та імпортуйте дані, такі як положення камери, з різних програм для роботи з 3D.
• Величезна кількість ефектів. Який ефект ви не придумали, After Effects допоможе вам його створити. Сотні зовнішніх модулів дозволяють додавати розмиття, тінь, спотворення, частинки, кольору, переходи і багато іншого. Попередні установки ефектів допомагають швидко отримати потрібні результати.
• Інструменти для маскування, кеинга і ротоскопіі. Існує кілька способів для обрізки альфа-каналу. Тому After Effects містить різні хромакеи, а також революційний інструмент Roto Brush, який автоматично знаходить краю об'єктів. Ви також можете створювати маски з розтушовуванням змінної ширини і виконувати безліч інших корисних операцій.
• Оптимізований інтерфейс. Ми оптимізували виконання різних завдань. Знаходьте відсутні шрифти і ефекти в композиціях, а потім швидко замінюйте їх або пов'язуйте повторно. Нова операція прив'язки шарів і масок дозволяє вирівнювати 2D - і 3D-об'єкти набагато простіше, без необхідності обчислення і введення значень.
• Передвстановлені стилі анімації. Скорочуйте час роботи над проектом, використовуючи сотні стилів для створення текстових анімацій, фігур, підписів, переходів і інших елементів. Крім того, ви можете створювати власні стилі. Також ви можете створювати стилі на основі поведінки для реалізації автоматичних рухів.
• Вирази та мови сценаріїв. Створюйте вирази, керуючі практично всіма потоками параметрів на часовій шкалі After Effects, для координації анімацій на різних рівнях і навіть в різних композиціях. Створюйте сценарії, щоб автоматично розширити функції та оптимізувати виконання повторюваних операцій.
• Інструменти малювання і клонування. Використовуйте кисті на основі векторів для клонування, видалення та розфарбовування будь області зображення. Анімуються мазки кисті для створення натуральних ефектів. Можна також використовувати планшет Wacom, включаючи підтримку натиску.
• Імпорт Avid AAF і FCP 7 XML. Pro Import AE дозволяє працювати з файлами, створеними в Apple Final Cut Pro 7 і більш ранніх версіях, а також в Avid Media Composer і Symphony. Ви зможете інтегрувати After Effects з різними професійними процесами виробництва.
• Підтримка різних типів мереж. Об'єднуйте медіаресурси з різних джерел, включаючи такі галузеві стандарти, як QuickTime і CinemaDNG, а також формати конкретних постачальників, наприклад, файли AVC-Intra, XDCAM і RED. Використовуйте After Effects спільно з Adobe Media Encoder CC, щоб створювати проекти для різних пристроїв.
• Точна підтримка. After Effects підтримує роботу з декількома доріжками одночасно, включаючи можливість мікшування, обробки і навіть створення анімацій на основі саундтреків. Розширюйте свої можливості, використовуючи Adobe Audition®, також входить до складу Creative Cloud, для поліпшеного монтажу аудіоматеріалів.
• Інтеграція з Adobe Anywhere. Працюєте в команді? Adobe Anywhere для відео надає інноваційний спосіб спільної роботи над одним проектом з іншими користувачами After Effects (інтеграція планується в 2013 р.; модуль має набуватися і впроваджуватися окремо).

Системні вимоги:
• Процесор Intel® Core™2 Duo або AMD Phenom® II; потрібна підтримка 64-розрядних обчислень
• Microsoft® Windows® 7 з пакетом оновлень service pack 1 (64-розр.), Windows 8 або Windows 8 Pro
• 4 Гб оперативної пам'яті (рекомендується 8 Гб)
• 5 Гб вільного простору на жорсткому диску; в процесі установки потрібно додаткове вільне місце (встановлення на знімні флеш-накопичувачі неможлива)
• Додатковий простір на жорсткому диску для кешування диска; рекомендується 10 Гб
• Дозвіл монітора 1280 x 900
• Система з підтримкою OpenGL 2.0

Інформація про програму:
Операційна система: Windows® 7 & 8
Рік випуску: 2013
Мова інтерфейсу: Ml / Англійська / Німецька
Ліки: В комплекті
Розмір: 1.41 GB

Завантажити Adobe After Effects CC 12.1.0.168 Multilingual:

Скачати Adobe After Effects CC 12.1.0.168 Multilingual скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.