UAstream.Net » Ігри » Повна колекція ігор від NevoSoft за Жовтень (RUS/2013)
Повна колекція ігор від NevoSoft за Жовтень (RUS/2013)

Перед Вами повний збірник ігор від компанії NevoSoft, які вийшли в жовтні 2013 року. Зібрані останні ігри різних жанрів: логічні, пошук предметів, симулятори та інші. Відмінний засіб, що допоможе Вам цікаво провести час. Активатор додається.

Перелік і опис ігор:
Святковий пазл. Хеллоуїн:
Містична атмосфера свята чекає всіх любителів жанру пазл в переддень Дня всіх святих у новій грі «Святковий пазл. Хелловін». Понад 100 унікальних фотографій, продуманий ігровий режим, 4 години гри, розкішні трофеї безсумнівно порадують вас. Відсвяткуйте Хеллоуїн разом з нами і насолоджуйтеся чудовою грою!

Вимірювання темряви. Воскова красуня:
Випадок або черговий прояв вимірювання темряви закидає вас в маленьке містечко Ред-Лейк-Фолс. Тут вам належить познайомитися з привидом місцевої королеви краси, вона просить вас допомогти врятувати весь місто. Що ж тут сталося? Хто накликав прокляття на красуню і знищив ціле місто? Поспішіть знайти відповідь, інакше і ви перетворитеся на воскову статую!

Ідеальна ферма:
Допоможіть Емілі захистити свою ферму від злісного містера Біга, який хоче перетворити її процвітаюче господарство в звалище хімічних відходів. Разом з відважною героїнею вирощуйте рослини, годуйте тварин, вибудовуйте виробничі ланцюжки для отримання відмінних продуктів. Отримуйте нагороди і бонуси - вони допоможуть вам швидко справлятися з різними завданнями. Будьте пильні, на ферму можуть напасти помічники містера Біга. Чи зможете ви впоратися з усіма проблемами, врятувати світ від отруйних відходів і створити свою Ідеальну ферму»?

Бюро шукачів скарбів. Загублене місто:
Ви отримуєте запрошення взяти участь у пошуках Золотого міста-легенди. Королівське товариство шукачів скарбів давно вже займається цим питанням і тепер у вас є реальний шанс відзначитися і проявити себе. Ви можете стати кращим шукачем скарбів, для цього вам необхідно надати організатором конкурсу наступний матеріал: фотографії, відеозаписи і ваші унікальні знахідки. Будьте завжди напоготові, конкуренти не дрімають. Займіться пошуками непрохідного інвентарю, уважно вивчіть карту вирішуйте складні головоломки. Удача обов'язково посміхнеться вам у новій грі «Бюро шукачів скарбів. Загублене місто» .

Імператорський острів. Народження імперії:
Допоможи імператору Омадану відродити процвітаючу імперію в новій грі «Імператорський острів. Народження імперії». Мудрий імператор колись керував цілою імперією: її території процвітали і приносили радість людям. Вороги дуже сильно заздрили Омадану і вторглися в його землі. Щоб уникнути повного винищення свого народу, імператор приймає дуже мудре рішення - покинути ці землі і побудувати нову імперію на віддаленому острові. Вам належить допомогти йому в цій нелегкій справі і порадувати себе новою грою в жанрі “Три в ряд”.

Місто-примара. Прокляття машин:
Ваше нове завдання - взяти інтерв'ю у відомого вченого-винахідника. Його геніальний винахід є предметом неймовірного цікавості і широко обговорюється зацікавленою публікою. Ви відправилися в будинок вченого, щоб спробувати отримати як можна більше інформації про новинку. Будинок винахідника, склади, заводи треба ретельно оглянути. Вас здивує величезна кількість механізмів і розкиданих речей, безлад і хаос - постійні супутники генія. Як досвідчений журналіст ви зможете напрацювати необхідний матеріал для вашого інтерв'ю, сенсаційна інформація чекає вас в новій грі - «Місто-привид. Прокляття машин».

Мисливці за таємницями. Чотири туза:
Побувайте в ролі приватного детектива і спробуйте розкрити незвичайне злочин. Місто Брайтфилд наповнили загадкові істоти: тварини-мутанти. Дуже скоро стає ясно, що тварини - результат генетичних дослідів. Розкрийте змова злочинців, що ховаються за масками Тузів у новій грі «Мисливці за таємницями. Чотири Тузи».

Загадки примар. Відгадай картинку:
Хочете зануритися в атмосферу Гелловінської ночі? Не боїтеся привидів і любите солодощі і частування? Тоді сміло завантажуємо нову гру «Загадки примар. Відгадай картинку». Всі ми хоч раз розгадували японські кросворди: необхідно зафарбовувати клітини згідно з кількістю, зазначеній зліва і зверху. Вгадуйте картинки і отримуйте безліч різних трофеїв. Ми підготували більше 120 рівнів і 6 барвистих локацій, грайте та вигравайте з нами!

На благо королівства:
Юна принцеса дуже хоче, щоб її королівство процвітало, а його мешканці були щасливі. Король постійно зайнятий у битвах з орками і у нього не вистачає часу на впорядкування своїх земель. Життя йде своїм ходом: халупи розвалюються, жителі страждають від нестачі харчування, вся країна в занепаді. Принцеса дуже хоче допомогти своїм підданим, але вона дуже молода і недосвідчена. Тобі доведеться допомогти їй у цій нелегкій справі. Подбай про благо королівства, допоможи юній особі радою досвідченого будівельника і мудрого скарбника, приведи всі сфери життєдіяльності в порядок і добийся процвітання!

Ловці снів Початок:
Ваша сестра навчається в закритій приватній школі для дівчаток. Абсолютно несподівано в школі починають відбуватися дивні події: дівчата одна за одною засинають і не прокидаються. Медики ніяк не можуть з'ясувати причини епідемії, всі учениці здорові, але як вивести їх зі стану сну? Ви відправляєтеся на допомогу. По дорозі в приватний заклад у ваші руки випадково потрапляє незвичайний предмет - амулет, що дозволяє проникати в чужі сни. Саме він допоможе розгадати всі таємниці сновидінь і зупинити епідемію з школі для дівчаток!

Магія пасьянсу: Пори року:
Жителі карткового містечка були жорстоко накази Природою за свою безпечність - вона зупинила свій темп. Нескінченна осінь і дощ іде у кварталі Пік. Холодна зима ніяк не закінчиться в районі Хрести. Черви застрягли в нескінченній весни, а Бубни маються під палючими променями сонця. Вам належить відновити рівновагу пір року і допомогти жителям міста.

Анжеліка Уівер. Спіймай мене, коли зможеш:
Унікальною здатністю детектива Анжеліки є вміння «чути» думки померлих людей. Вона легко переміщується в часі і просторі, розслідує цілу серію жахливих злочинів в Чикаго. Це справа якимсь чином пов'язана зі знаменитим Джеком Різником. Вам належить знайти зв'язок справи столітньої давності з сучасністю і допомогти Анжеліці в її розслідування і збір доказів.

Про активації:
В архіві присутній новітній активатор, за допомогою якого Ви без праці активуєте ці ігри з новим ступенем захисту. Насолоджуйтесь!

Контрольна сума архіву:
MD5: 5ac48770ec36dc78625d4b8ea56fe4e7

Системні вимоги:
Операційна система: Windows XP/Vista/SeVen/8
Процесор: Intel Pentium IV - 1,4 GHz
Оперативна пам'ять: 512 MB
Відеокарта: 128 MB

Повна колекція ігор від NevoSoft за Жовтень (RUS/2013)Повна колекція ігор від NevoSoft за Жовтень (RUS/2013)Повна колекція ігор від NevoSoft за Жовтень (RUS/2013)
Повна колекція ігор від NevoSoft за Жовтень (RUS/2013)Повна колекція ігор від NevoSoft за Жовтень (RUS/2013)Повна колекція ігор від NevoSoft за Жовтень (RUS/2013)


Інформація про гру:
Назва: Повна колекція ігор від NevoSoft за жовтень 2013
Дата випуску: жовтень 2013
Жанр: логічні, пошук предметів, симулятори та ін
Видавець: NevoSoft
Платформа: PC
Мова інтерфейсу: російська
Таблетка: в комплекті
Розмір: 3.42 GB

Скачати Повна колекція ігор від NevoSoft за Жовтень (RUS/2013):

Скачати Повна колекція ігор від NevoSoft за Жовтень (RUS/2013) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.