UAstream.Net » Різне » Шум Землі (2013) SATRip
Шум Землі (2013) SATRip

Інформація про Фільм:
Назва: Шум Землі
Дата виходу: 31/10/2013
Жанр: Документальний

Про фільм:
У березні 2013 року навіть бувалих жителів Ростова-на-Дону налякав страшний гул, що йшов чи то з неба, чи то з-під землі. З'ясувалося: не тільки росіяни, але й сотні людей в різних кінцях планети чули цей гул, названий шумом землі. Всі, кому довелося чути, одностайні: він ні на що не схожий. Від нього можна сховатися - він йде звідусіль і проникає скрізь. І миттєво, з перших акордів", викликає у людей відчуття тривоги, а нерідко і паніки.

Автори фільму детально досліджують природу шуму земних надр, який нерідко стає передвісником землетрусів та інших природних катаклізмів. Вчені впевнені - скоро Північний і Південний полюси можуть помінятися місцями. Вони пов'язують це з активізацією процесів в ядрі Землі. Зміна полюсів може кратно збільшити число землетрусів, цунамі, пожеж, повеней.

Якщо загадковий гул пов'язаний з посиленням сейсмічної активності в надрах планети, то, можливо, Земля попереджає людей про грізних зміни і просить їх одуматися? Для мільйонів людей шум і гул Землі непомітний. Як була непомітна радіація до тих пір, поки про неї нічого не знали. Сама Земля попереджає: страждання, які приносять їй люди своєю нестримною техногенним впливом, можуть обернутися для них вселенської бідою.

Країна: Росія
Тривалість: 00:44:07
Переклад: не потрібно

Шум Землі (2013) SATRip


Про файл:
Якість: SATRip
Формат файлу: AVI
Відео: DivX 6.9.2 720x400 25.00fps 1639 kb/s
Аудіо: MPEG Audio 48000Hz stereo 128kbps
Розмір: 517.06 МБ

Скачати Шум Землі (2013) SATRip:

Скачати Шум Землі (2013) SATRip скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.