UAstream.Net » Програми » Google Earth Pro 7.1.2.2041 Final RePacK & Portable by KpoJIuK
Google Earth Pro 7.1.2.2041 Final RePacK & Portable by KpoJIuK

Світ, в якому ми живемо, тепер у вас під рукою! Корпорація Google випустила нову версію програмного пакету під назвою Google Earth. Додаток призначений для роботи з однойменною сервісом, який дозволяє переглядати супутникові знімки планети Земля в 3D-режимі, використовуючи для цього технологію OpenGL. Присутні функції для пошуку по адресах, по об'єктах.

Сьома версія має більш простий інтерфейс, а також можливість відображення деяких будівель в тривимірному вигляді.
В останніх випусках з'явилася можливість використання додаткових інформаційних шарів, функції запису відео високої чіткості.

Можливості програми:
Google Earth автоматично підкачує з інтернету необхідні користувачу зображення і інші дані, зберігає їх у пам'яті комп'ютера і на жорсткому диску для подальшого використання. Завантажені дані зберігаються на диску, і при наступних запусках програми завантажуються тільки нові дані, що дозволяє істотно економити трафік.
Для візуалізації зображення використовується тривимірна модель всієї земної кулі (з урахуванням висоти над рівнем моря), яка відображається на екрані за допомогою інтерфейсів DirectX або OpenGL. Саме в тривимірності ландшафтів поверхні Землі і полягає головна відмінність програми Google Earth від її попередника Google Maps. Користувач може легко переміщатися в будь-яку точку планети, керуючи положенням «віртуальної камери».
Практично вся поверхня суші покрита зображеннями, отриманими від компанії DigitalGlobe, та мають дозвіл 15 м на піксель. Є окремі ділянки поверхні (як правило, покривають столиці і деякі великі міста більшості країн світу), що мають більш докладне дозвіл. Наприклад, Москва знята з роздільною здатністю 0,6 м/пк, а багато міст США - c дозволом 0,15 м/пк. Дані ландшафту мають дозвіл близько 100 м.
Також є величезна кількість додаткових даних, які можна підключити за бажанням користувача. Наприклад, назви населених пунктів, водойм, аеропортів, дороги, ж/д та ін. інформація. Крім цього, для багатьох міст є більш детальна інформація - назви вулиць, магазини, заправки, готелі, і т. д. Є шар геоданих (синхронізований через Інтернет з відповідною базою даних), на якому відображені (з просторовою прив'язкою) посилання на статті з Вікіпедії. У Росії можна бачити назви вулиць всіх міст в центральних областях.
Користувачі можуть створювати свої власні мітки і накладати свої зображення поверх супутникових (це можуть бути карти, або більш детальні знімки, отримані з інших джерел). Цими мітками можна обмінюватися з іншими користувачами програми через форум Google Earth Community. Надіслані на цей форум мітки стають приблизно через місяць видно всім користувачам Google Earth.
У програмі є шар «3D Будівлі», з тривимірними моделями, додаються розробниками або самими користувачами за допомогою сервісу 3D Warehouse. У містах Росії можна знайти моделі деяких значущих пам'яток архітектури.
Є функція вимірювання відстаней.
У версії 4.2 з'явилася технологія Google Sky, що дозволяє розглядати зоряне небо.
У версії 5.0 була введена можливість переглядати тривимірну карту дна морів і океанів.
У програму вбудований авіасимулятор (для запуску потрібно натиснути Ctrl + Alt + a).

Можливості Google Планета Земля Про:
Перегляд шарів даних демографії, земельних ділянок та завантаженості доріг (США).
Розширені можливості імпорту даних GIS.
Вимірювання площі, протяжності та периметра земельних ділянок.
Друк зображень у високому дозволі.
Створення приголомшливих офлайн-фільмів.

Особливості версії:
Тип: установка, розпакування portable [PortableAppZ]
Мови: російська, англійська, німецька, українська
Лікування: проведено
Вирізано: інші локалізації

Google Earth Pro 7.1.2.2041 Final RePacK & Portable by KpoJIuK


Інформація про програму:
Операційна система: Windows® XP|Vista|7 & 8
Рік випуску: 2013
Мова інтерфейсу: російська, англійська, німецька, українська
Ліки: Вшито
Розмір: 22.58 Mb

Завантажити Google Earth Pro 7.1.2.2041 Final RePacK & Portable by KpoJIuK:

Скачати Google Earth Pro 7.1.2.2041 Final RePacK & Portable by KpoJIuK скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.