UAstream.Net » Книги » 5 хвилин ізометричних вправ для тих, хто не відриває попи від стільця
5 хвилин ізометричних вправ для тих, хто не відриває попи від стільця

Ниючі болі в спині, простріли у попереку, скутість і напруженість - такі симптоми знайомі кожному. Особливо гостро вони виявляються під час сидячої роботи або подорожей, коли ваш хребет протягом кількох годин знаходиться в нефизиологичном стані. Можливо усунути біль і проблеми, перебуваючи в нерухомому положенні?

Пропонуємо вашій увазі добірку найбільш дійових та доступних "сидячих" вправ. Для їх виконання вам не знадобляться спеціальні тренажери - лише бажання та декілька хвилин вільного часу. Деякі з вправ ви зможете виконувати навіть під час роботи. Замирайте в спеціальних ергономічних позиціях, напружуючи м'язи і виключаючи навантаження на суглоби і хребці, і відновлюйте таким чином природний стан вашого хребта. Ізометрична гімнастика доктора Борщенко допоможе вашому організму легко перенести подорож і не відчувати ниючий біль від довгого сидіння в одноманітному положенні.

Інформація про книгу:
Автор: Ігор Борщенко
Оригінальна назва: "5 хвилин ізометричних вправ для тих, хто не відриває попи від стільця"
Жанр: здоров'я
Формат: PDF
Мова: російська
Рік видання: 2013
Кількість сторінок: 114
Розмір файлу: 3,03 Мб

Скачати 5 хвилин ізометричних вправ для тих, хто не відриває попи від стільця:

Скачати 5 хвилин ізометричних вправ для тих, хто не відриває попи від стільця скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.