UAstream.Net » Книги » Анатолій Cітель. Гімнастика для судин (Аудіокнига) MP3
Анатолій Cітель. Гімнастика для судин (Аудіокнига) MP3

Стан судин красномовно говорить про загальний стан здоров'я людини і його резервах. Якщо судини в порядку, в тканинах хороший кровообіг - значить, всі органи отримують кисень і харчування в достатній кількості і їм не загрожує хвороба, імунна система в нормі, сильна протираковий захист. Навпаки, втратили свою гнучкість і еластичність, забиті шлаками, судини не здатні забезпечити організм киснем і живильними речовинами.
Артерії, вени і капіляри - це один з найбільших органів людського тіла. Ціла система річок, річечок і струмків, що наповнюють життям кожну клітинку людського організму. Перекрити русло будь-який з цих річечок - означає поставити під загрозу існування системи в цілому. Чи знаєте ви, що звичайні жмущие черевики, обтягуючі джинси і тугий ремінь на поясі можуть викликати порушення в роботі серця і судин? Навіть маленька тісна колечко на пальці ускладнює роботу серцевого м'яза, адже кров доводиться прокачувати через перешкоду!
Значно більш серйозною перешкодою для вільного струму крові є отазмированные м'язи в різних частинах тіла. В організмі людини м'язи складають 40 % від загальної маси тіла. Образ життя сучасного городянина, що припускає хронічні стреси, багатогодинну роботу за комп'ютером в статичній позі, нераціональне харчування укупі з непродуманими одноманітними тренуваннями на тренажерах, перетворюють спазмовані м'язи в кам'яні брили, призводить до того, що у більшості з нас певні м'язи і групи м'язів постійно напружені. Затиснуті в лещатах спазмованих м'язів судини не здатні нормально забезпечити організм киснем і живильними речовинами. У таких нездорових умовах судини втрачають свою гнучкість та еластичність і змушені працювати в режимі гіпертонусу, в результаті чого розвиваються судинні захворювання.
Гіпертонічну хворобу та атеросклероз називають найщасливішими кілерами наших днів. Такі судинні катастрофи як інсульт та інфаркт - на жаль, практично неминучий результат цих захворювань, якщо їх не лікувати. Від інфарктів і інсультів у Росії щорічно вмирають близько 1 000 000 чоловік!
Але чи можна вважати лікуванням, наприклад гіпертонії, застосування гіпотензивних ліків, які лише ненадовго знижують тиск, вимагають довічного прийому і тільки ще сильніше розбалансують судинну систему?
Автор унікальної методики оздоровлення судин - д.м.н. професор Анатолій Будівельник переконаний, що одні тільки ліки від інсульту та інфаркту не врятують, і єдиний вихід - це самотужки налагодити вільне дихання судин і капілярів, відновити їх тонус і прохідність.
Щоб восстановленить кровопостачання і стабілізувати судинний тонус, необхідно перш за все усунути напругу в окремо взятій м'яза або групи м'язів.
Прочитавши цю книгу професора Анатолія Носія, читач зможе освоїти його унікальну методику оздоровлення судин за допомогою м'язової релаксації за допомогою повільних пасивних і активних цілеспрямованих ритмічних лікувальних рухів, спеціально розроблених для різних груп м'язів. Стимулюючий ритм і характер рухів забезпечує також відновлення загального судинного тонусу.


Назва: Гімнастика для судин
Автор: Анатолій Будівельник
Жанр: допоможи собі сам
Видавництво: Ніде не купиш
Рік випуску: 2013
Тип: аудіокнига
Читає: Ларіонова Л.
Мова: Російська
Час звучання: 5:16:52
Формат | Якість: mp3, 96 kbps, 44 kHz, Mono
Розмір: 214.32 Mb

Скачати Анатолій Будівельник. Гімнастика для судин (Аудіокнига) MP3

Скачати Анатолій Cітель. Гімнастика для судин (Аудіокнига) MP3 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.