UAstream.Net » Програми » Listen N Write 1.12.0.12
Listen N Write 1.12.0.12

Дасть можливість Вам виконати конспектування аудіо записів. Це можуть бути записані лекції, конференції або шкільні уроки, інтерв'ю. Програма містить спеціально створений тільки для даних цілей аудіопрогравач і легкий у використанні редактор, що підтримує форматований текст.

Коли Ви конспектуєте уроки, інтерв'ю або конференції, записані на мобільний телефон або інші пристрої, то Ви нерідко можете бути засмучені тим, що потрібно величезне час для введення тексту. Це дивовижний інструмент, що спрощує весь процес, скорочує час перемикання між аудіо програвачем та редактором тексту. Він містить прості аудіоплеєр і текстовий редактор. Плеєр має кілька клавіш управління, таких як програвання, зупинка, миттєве перемотування вперед або назад, включає зручне управління гучністю, а також швидкістю відтворення. Після призупинення, відтворення почнеться не з точки призупинення, а на кілька секунд раніше (число регулюється). Крім цього є режим розумного відтворення, в якому автоматом чергуються програвання і припинення, (тривалість відтворення, а також припинення є можливість налаштувати). Ви також зможете в будь-якому місці аудіофайлу зробити закладки. Текстовий редактор містить здатність установки величини, а також кольору символів, ім'я шрифту, вирівнювання тексту та акценту (закреслений, жирний, підкреслений і курсив). Існує можливість створення переліків. Підсумок є можливість зберегти в файлі RTF так і в текстовому. Інтерфейс програми нескладний, легко та швидко є можливість переходити з програвача в текстовий редактор і навпаки. Присутній докладна інструкція на російській.


Інформація про програму:
Назва: Listen N Write 1.12.0.12
Рік випуску: 2013
Платформа: Windows 2K / XP / Vista / 7 / 8 / 2003 / 2008
Мова інтерфейсу: Багатомовний+Російська
Ліцензія: Freeware
Офіційний сайт: elefantsoftware.weebly.com
Розмір: 1,53 Мб


Скачати Listen N Write 1.12.0.12 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.