UAstream.Net » Різне » РІД ВЗВ. Зримий і незримий геноцид (2010) TVRip
РІД ВЗВ. Зримий і незримий геноцид (2010) TVRip

Інформація про Фільм:
Рік випуску: 2010
Країна: Росія
В ролях: РІД ВЗВ
Жанр: Просвітницький
Тривалість: 02:41:30
Переклад: Не потрібно
Мова: Російська

Про фільм:
Підвищений інтерес до цієї теми викликаний тривожною ситуацією, що склалася в демографічної, соціально-економічній і культурній областях російської держави. Організаторами лекції будуть висвітлені «закриті теми», що дозволяють повною мірою відобразити причини і наслідки здійснення геноциду російської та інших корінних народів Росії, які розкриють весь комплекс дії механізмів цього тяжкого злочину проти людяності.

За оцінками наукових експертів в Росії за останні 15 років передчасно пішли з життя понад 28 мільйонів осіб, серед яких переважну частину становили російські люди. Ця ситуація викликає обґрунтовану заклопотаність російського суспільства, яке усвідомлює наслідки цієї трагедії для майбутнього розвитку країни і російського етносу в цілому.
Мета лекції: необхідність негайного протидії руйнівним тенденціям політики геноциду, проведеної деструктивними світовими силами, політиці, що несе пряму загрозу національної безпеки і державності Росії, фізичного існування російського етносу та інших народів Росії. Організація дієвих заходів щодо зупинення геноциду в рамках існуючого міжнародного законодавства і на основі законів і Конституції РФ.

Про файл:
Якість: Dvdrip
Формат: AVI
Відео: 704x398 (1.77:1), 23.976 fps, DivX Codec 4.x ~865 kbps avg, 0.25 bit/pixel
Аудіо: 44.100 kHz, MPEG Layer 3, 2 ch, ~128.00 kbps avg
Розмір:1.13 GB

Скачати РІД ВЗВ. Зримий і незримий геноцид (2010) Dvdrip:

Скачати РІД ВЗВ. Зримий і незримий геноцид (2010) TVRip скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.