UAstream.Net » Програми » DAEMON Tools Lite 4.48.1.0347
DAEMON Tools Lite 4.48.1.0347

Daemon Tools Lite - маленький за розміром, але потужний по можливостям емулятор CD/DVD-драйвів - дозволяє "підчепити" будь-який образ диска, зроблений якою-небудь утилітою для копіювання дисків (наприклад, CloneCD), тобто може працювати з якими завгодно "дисками" - навіть з PlayStation. Точно також в цей емулятор можна "вставити" скопійовані на вінчестер аудіо-CD або DVD-диски. До речі, для правильної роботи копій з "хитрим" захистом, використовуваної в CD з іграми, програма має спеціальні режими SafeDisc (C-Dilla), Securom і Laserlock...

Програма працює у всіх версіях Windows і допускає одночасну емуляцію до чотирьох CD/DVD-дисководів. Інтерфейс програми переведений на безліч мов, включаючи російську мову.

В арсеналі любителя ігор обов'язково знайдеться програма-емулятор приводу для зчитування CD/DVD-дисків. Ця програма встановлює в систему спеціальний драйвер, завдяки якому Windows визначає віртуальний привід і може з ним працювати, як із звичайним. Різниця полягає лише в тому, що замість справжніх лазерних дисків використовуються файли образів CD і DVD-носіїв. Переваги такої програми очевидні. По-перше, з її допомогою можна зробити копію комп'ютерної гри або будь-якого іншого вмісту CD/DVD, захищеного від копіювання. По-друге, використовуючи таку програму, ви в більшості випадків отримуєте високу швидкість зчитування даних і забуваєте про «гальма» і «подвисаниях», які часто можна спостерігати при роботі з дисками. Ну, і, звичайно ж, при цьому зростає термін служби приводу і лазерного носія. Один з лідерів серед програм, призначених для створення образів і роботи з ними, і є програма DAEMON Tools Lite.

Можливості програми:
» Створення *.iso та *.mds образів
» Віртуалізувати до 4х дисководів
» Працювати з образами, форматів: *.iso, *.nrg, *.b5t, *.b6t, *.bwt, *.ccd, *.cdi, *.cue, *.isz
» Стискати і захищати образи паролем
» Використовувати новий гаджет для бічної панелі Windows 7, Vista

what's new:
- Windows 8.1 support;
- SPTD 1.84;
- Image statistics is no longer collected.

Bugs fixed:
- Minor fixes.

DAEMON Tools Lite 4.48.1.0347


Інформація про програму:
Операційна система: Windows XP/Vista/7/8/8 .1
Мова інтерфейсу: Російська
Рік виходу: 2013
Сторінка програми: www.daemon-tools.cc
Лекарство: Не потрібно
Розмір: 13,22 МБ

Завантажити DAEMON Tools Lite 4.48.1.0347:

Скачати DAEMON Tools Lite 4.48.1.0347 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.