UAstream.Net » Ігри » Angry Birds Star Wars II (2013/ENG) PC
Angry Birds Star Wars II (2013/ENG) PC

Сила збільшується! Приготуйтеся до Angry Birds Star Wars II - епічному продовження сенсаційної гри №1. Грунтуючись на передісторії фільму Star Wars, використовуйте Силу в ім'я добра для боротьби з жадібною Свинськи Федерацією... або перейдіть на темну сторону. Саме так! Ви вперше можете «перейти на Свинську бік» і грати за жахливого Дарта Мола, Імператора Палпатіна і інших улюблених персонажів.

Сюжет гри багато в чому повторює нову трилогію Star Wars, з чого можна зробити висновок, що дана гра є передісторією першої гри. Торгова Федерація на чолі з Дартом Сідіус вторглася в Набу з армією дроїд, тим самим переступивши останню межу. Торгова Федерація влаштувала блокаду і викрала королеву Падме Амідалу, яку доводиться звільняти джедаю Квай-Гону Джинну і його учневі Обі-Вану Кенобі.

Однак Федерації вдалося добитися того, що джедаї разом з Амідалой, Джа-Джа Бинксом, Панакой і R2-D2 збігають з планети Набу. Корабель втікачів підбили, і птахи опиняються на пустинній планеті Татуїн, де Квай-Гон Джин зустрічає десятирічного раба Енакіна Скайуокера. Джедаї допомагають хлопчикові виграти перегони на подах проти Себульбы, тим самим домагаючись його волі. Квай-Гону і Обі-Вану доводиться битися з учнями Сідіуса Дуку і Молом, а також найманцем Джанго Феттом, після чого птахи знову тікають.

Новинки Angry Birds Star Wars II:
• Переходьте на свинську бік! Можливість в перший раз зіграти за свиней! Орудуйте двостороннім світловим мечем Дарта Мола або грайте за Дарта Вейдера, Генерала Гривуса і інших лиходіїв!
• Більше 30 іграбельних персонажів! Найбільший вибір персонажів за весь час існування гри - Йоду, гонщик на карах Энакин, Мейс Вінду, Джанго Фетті і багато інших!
• Telepods! Принципово новий спосіб гри! Тепер телепортируйте ваших улюблених персонажів у гру поміщаючи ваші фігурки Angry Birds Star Wars Telepods* в камеру вашого пристрою!
• Станьте майстром-джедаєм або владикою ситхів! Безліч рівнів для проходження за бік Птахів або Свиней, а так само бонусна голова і тонна унікальних досягнень!
• Сменяйте персонажів під час гри! Перемикайте персонажів у рогатці в будь-який час - їх можна заробити або купити!
• ToonsTV готовий до запуску! Будинок для популярного мультсеріалу Angry Birds Мультфільмів та багато іншого високоякісного відео!

Системні вимоги:
Операційна система: Windows® XP/Vista/Windows® 7
Процесор: 2GHz
Оперативна пам'ять: 512 MB
Відеокарта: 3D-відеоадаптер сумісний з DirectX, 128 МБ
Звукова карта: звуковий пристрій, сумісний з DirectX® 9.0с
Вільне місце на жорсткому диску: 48,3 МБ

Angry Birds Star Wars II (2013/ENG) PCAngry Birds Star Wars II (2013/ENG) PCAngry Birds Star Wars II (2013/ENG) PC


Інформація про гру:
Рік випуску: 2013
Жанр: Puzzle
Розробник: www.rovio.com
ОС: Windows® XP/Vista/7/8
Мова інтерфейсу: Англійська
Ліки: Присутній
Розмір: 69.07 MB

Завантажити безкоштовно Angry Birds Star Wars II (2013/ENG) PC:

Скачати Angry Birds Star Wars II (2013/ENG) PC скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.