UAstream.Net » Програми » WSUS Offline Update 8.7.1 Portable
WSUS Offline Update 8.7.1 Portable

WSUS Offline Update - програма дозволяє виконувати оновлення Windows і Office в режимі оффлайн. Як відомо, корпорація Microsoft часто випускає оновлення для своїх ключових продуктів - Windows і Office, причому ці оновлення встановлюються автоматично, але тільки в тому випадку, якщо комп'ютер, на який вони встановлюються, підключений до Інтернету. WSUS Offline Update надає можливість update і Office в автономному режимі.

Принцип роботи полягає в тому, що програма з допомогою вбудованого клієнта дозволяє завантажити свіжі оновлення на комп'ютер, підключений до Інтернету, після чого їх можна записати на DVD і в подальшому використовувати цей диск для оновлення інших комп'ютерах вже в режимі оффлайн.

Однією з особливостей WSUS Offline Update є те, що програма дозволяє виключати зі списку завантажених деякі оновлення (громіздкі сервіс-паки тощо), а також налаштувати ряд інших параметрів, наприклад, для якоїсь з локалізацій (російської, англійської тощо) Windows і Office потрібно завантажити оновлення.

Зміни у версії 8.7.1
- Fix: .NET Framework 4.5.1 wasn't offered for installation if v. 4.5 was already installed (Thanks to "DK3

Інформація про програму:
") ОС : Windows® XP, 2003, Vista, 2008, 2012, 7, 8 (32/64-біт)
Інтерфейс : англійська
Ліки : Не потрібно
Розмір : 5.52 Mb

Скачати WSUS Offline Update 8.7.1 Portable:

Скачати WSUS Offline Update 8.7.1 Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.