UAstream.Net » Ігри » Enslaved: Odyssey to the West - Premium Edition (2013/ENG/MULTI5/Full/RePack)
Enslaved: Odyssey to the West - Premium Edition (2013/ENG/MULTI5/Full/RePack)

Подорож на Захід починається... Сюжет Enslaved заснований на відомій китайській новелі «Подорож на Захід», написаної чотири століття тому. Студія Ninja Theory перенесла класичний сюжет в постапокаліптичному майбутнє: через 150 років світ буде знищений війною і екологічними катастрофами, а в живих залишаться лише одиниці.

Сильний і швидкий боєць Монкі і молода жінка-технік Тріп опинилися в полоні на одному з кораблів рабовласників, які шукають вижили і відвозять туди, звідки не повертаються. Парочці вдається втекти, але Тріп швидко розуміє, що повернутися додому вона зможе лише з допомогою Монкі. Їй вдається обдурити свого супутника і надіти на нього особливий пристрій, що зв'язує їх разом - якщо вона загине, його теж чекає смерть. Так починається їх подорож на захід по зруйнованому і небезпечного світу.

Особливості гри:
• Кінематографічність! В якості режисера барвистих сюжетних роликів виступив популярний голлівудський актор Енді Серкіс (фільми «Володар кілець» і «Кінг-Конг»). З нього ж за допомогою технології Motion Capture копіювали руху для головного персонажа Монкі.
• Світ майбутнього! Гравцям належить досліджувати прекрасний і одночасно страхітливий, зруйнований війною, світ, де правлять сили природи, а небезпека чатує на кожному кроці.
• Уважність і обережність! У світі Enslaved доведеться обдумувати кожен крок. Лише уважне вивчення оточення і злагоджені спільні дії Монкі і Тріп допоможуть досягти успіху.
• Стара історія по-новому! Над сюжетом гри працював відомий письменник і сценарист Алекс Гарланд (фільми «Пляж» і «28 днів потому»). Саме його перу належать захоплююче перекладення класичного роману «Подорож на Захід» та історія взаємин головних героїв.
• Життя в русі! Бойова система розрахована на постійне комбінування атакуючих і захисних прийомів. Спеціальні атаки дозволяють Monkey вибивати зброю у противників, розривати ворогів на частини або ж перемагати їх одним дуже сильним ударом.

Системні вимоги:
• Операційна система: Windows XP / Vista / 7 / 8
• Процесор: Intel Core 2 Duo з тактовою частотою 2.2 ГГц
• Оперативна пам'ять: 2 Гб
• Місце на жорсткому диску: 12 Гб
• Звуковий пристрій: сумісне з DirectX 9.0с
• Відеокарта: з 512 Мб відеопам'яті (NVIDIA GeForce 9600 GT / ATI Radeon HD 4850)

Enslaved: Odyssey to the West - Premium Edition (2013/ENG/MULTI5/Full/RePack)Enslaved: Odyssey to the West - Premium Edition (2013/ENG/MULTI5/Full/RePack)Enslaved: Odyssey to the West - Premium Edition (2013/ENG/MULTI5/Full/RePack)


Інформація про гру:
Назва: Enslaved: Odyssey to the West - Premium Edition
Жанри: Action (Shooter) / 3D / 3rd Person
Мова інтерфейсу: Англійська, Німецька, Французька, Італійська, Іспанська
Мова озвучення: Англійська, Німецька, Французька, Італійська, Іспанська
Рік випуску: 2013
Розробник: Ninja Theory
Видавець: Namco Bandai Games
Тип видання: Піратка
Таблетка: Вшита (FAIRLIGHT)
Формат файлу: .rar
Платформа: PC
Розмір файлу: 11.83 Gb

Скачати Enslaved: Odyssey to the West - Premium Edition (2013/ENG/MULTI5/Full/RePack):

Скачати Enslaved: Odyssey to the West - Premium Edition (2013/ENG/MULTI5/Full/RePack) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.