UAstream.Net » Ігри » Deus Ex: Human Revolution director's Cut (2013/ENG/Repack by =Чувак=)
Deus Ex: Human Revolution director's Cut (2013/ENG/Repack by =Чувак=)

Тріумфальне переродження однією з кращих ігрових серій всіх часів. Колишній оперативник Адам Дженсен обіймав посаду начальника охорони одного з найбільших світових корпорацій, що спеціалізується на біотехнологіях. І все йшло добре, поки одного разу офіс компанії не піддався нападу. Більшість вчених загинуло, а сам Адам був важко поранений. Щоб зберегти йому життя, керівництво прийняло рішення піддати його механічному вдосконалення.

Правила гри змінилися: Адам опинився в світі, де нікому не можна довіряти, де електронні імплантати перетворюють спортсменів, солдатів і шпигунів в надлюдей, а шлях еволюційного розвитку розраховується комп'ютерними програмами. Разом з Адамом вам належить розібратися в що відбувається. Але пам'ятайте: кожне рішення, кожна дія, кожне слово назавжди змінюють навколишній світ.

Особливості гри:
• Адам Дженсен - герой нового часу. Часу, в якому технології вирішують все, часу, де панує хаос і недовіру. Суспільство поділено на тих, хто може дозволити собі імплантати і тих, кому залишається лише мріяти про них. Можновладці ховаються в тіні, і звідти направляють долю людства. Але революція не за горами.
• Deus Ex: Human Revolution ідеально поєднує кращі риси екшену і рольової гри: рукопашні прийоми і запеклі перестрілки, безліч зброї і різні варіанти розвитку персонажа. Вивчайте нові здібності, удосконалювати навички скритності, спілкування, злому електроніки чи ведення бою. Дійте так, як вважаєте за потрібне. Створити такого героя, яким вам буде комфортно грати.
• Знищіть всіх на своєму шляху або дістаньтеся до мети, залишившись непоміченим. Взламывайте комп'ютери, щоб отримати необхідну інформацію, або переконайте співрозмовника розповісти вам все, використовуючи навички спілкування. На кожному кроці вас чекає вибір, кожна дія визначає результат і кожна ситуація передбачає кілька можливих варіантів дій. Виберіть свій шлях - ця ваша історія.

Системні вимоги:
v Операційна система: Windows XP, Windows Vista, Windows 7 або Windows 8
v Процесор: Intel Core 2 Duo 2,4 ГГц / AMD Athlon X2 2,8 ГГц
v Оперативна пам'ять: 2 Гб
v Місце на жорсткому диску: 18 Гб
v Звуковий пристрій: сумісний з DirectX 9.0c
v Відеокарта: з 512 Мб відеопам'яті (NVIDIA GeForce 8800 GT / ATI Radeon HD 3850)

Особливості ріпаку:
- Нічого не Вирізане/ Нічого не Перекодировано (100%).
- Ігрові архіви не Розпаковані!!
- Установка ~ 20 хв.
- Версія Гри - v 1.0
- RePack by =Чувак=.

Deus Ex: Human Revolution director's Cut (2013/ENG/Repack by =Чувак=)Deus Ex: Human Revolution director's Cut (2013/ENG/Repack by =Чувак=)Deus Ex: Human Revolution director's Cut (2013/ENG/Repack by =Чувак=)


Інформація про гру:
Рік випуску: 2013
Жанр: Action (Tactical) / RPG / 3D / 1st Person / 3rd Person
Розробник: Eidos Montreal і Straight Right
Видавець: Square Enix
Тип видання: repack
Мова інтерфейсу: Англійська
Мова озвучення: Англійська
Таблетка: Вшита "RELOADED"
Розмір: 9.64 Gb

Скачати Deus Ex: Human Revolution director's Cut (2013/ENG/Repack by =Чувак=):

Скачати Deus Ex: Human Revolution director's Cut (2013/ENG/Repack by =Чувак=) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.