UAstream.Net » Книги » «Для молодої родини»: Друзям завжди раді. На кожний смак
«Для молодої родини»: Друзям завжди раді. На кожний смак

Название: Друзям завжди раді / На кожний смак
Автор: Вахніна Л.М. / М. І. Глазова
Серия: «Для молодої родини»
Изд-во: К.: «Техніка»
Год: 1979
Формат: pdf/djvu
К-во стр.: 64+104
Размер: 48,29 Мб
Язык: українська

Друзям завжди раді:
У книзі розповідається про підготовку і проведення родинних свят (молодіжна вечірка. день народження дитини тощо). Наводяться рекомендації щодо сервірування святкового столу, вибору меню, вміння розподілити час на приготування обраних страв, порядку їх подавання. Розрахована книга на широке коло читачів.

На кожний смак:
У книжці подано практичні поради-«секрети» щодо приготування їжі. Особливу увагу приділено збереженню поживних властивостей продуктів під час їх обробки. Значне місце займаюсь рецепти різноманітних страв з риби, м'яса, грибів, овочів, а також страв святкових і таких, які можна приготувати за годину.
Розрахована на широке коло читачів.

P.S. Оформлення художників: М.Д. Шевченка, І.В. Андреєва
«Для молодої родини»: Друзям завжди раді. На кожний смак «Для молодої родини»: Друзям завжди раді. На кожний смак «Для молодої родини»: Друзям завжди раді. На кожний смак «Для молодої родини»: Друзям завжди раді. На кожний смак «Для молодої родини»: Друзям завжди раді. На кожний смак «Для молодої родини»: Друзям завжди раді. На кожний смак «Для молодої родини»: Друзям завжди раді. На кожний смак «Для молодої родини»: Друзям завжди раді. На кожний смак

d o w n l o a d:
Скачати «Для молодої родини»: Друзям завжди раді. На кожний смак скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.