UAstream.Net » Журнали » Смачно та просто № 4, 2016
Смачно та просто № 4, 2016

Назва: Смачно та просто
Номер видання: №4 квітень
Рік видання: 2016
Видавець: ТОВ «ВД "Зеніт"»
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 28,4 Мб
Мова: українська

"Смачно та просто" - кулінарне видання з листів читачів різних регіонів країни. Це обмін цікавими оригінальними рецептами улюблених страв, корисними ідеями, секретами традиційної та національних кухонь.
Сьогодні в меню:
Пригощає господиня (фаршировані кабачкові кільця, картопляний рулет з грибами, м’ясні бендерики, гарбузово-шоколадний мармуровий кекс, хрустики тощо) * Корисний продукт: капуста *Оригінальні салати * Закуски (великодній заварний вінок, заливні яйця, терин кольоровий, т.ін.) * Ситне друге (котлети з пшона та м’яса, ковбаса з яловичини та свинини, рулет з сухофруктами та інш.) * Випічка та десерти (великоднє кільце з горіхами й сухофруктами; Паски - на молоці, заварна, в хлібопічці, морквяна, сирні паски та ін.) *
Смачно та просто № 4, 2016  Смачно та просто № 4, 2016  Смачно та просто № 4, 2016
d o w n l o a d :
Скачати Смачно та просто № 4, 2016 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.