UAstream.Net » Windows » Acronis BootDVD 2013 Grub4Dos Edition v.11 - 12 in 1 (2013/Rus)
Acronis BootDVD 2013 Grub4Dos Edition v.11 - 12 in 1 (2013/Rus)

Завантажувальний інструмент для роботи з розділами жорсткого диска, а також створення і розгортання еталонних образів відомого розробника Acronis Inc. Backup software.

Склад збірки:
Acronis™ Disk Director® Server 10.0.2169
Acronis™ Disk Director® 11.0.12077 Advanced
Acronis™ Disk Director® Home 11.0.2343 Update 2
Acronis™ Snap Deploy® Server 3.0.3470
Acronis™ Snap Deploy® Server 4.0.540
Acronis™ True Image Home® 2011 Plus Pack 14.0.6942
Acronis™ True Image Home® 2012 Plus Pack 15.0.7133
Acronis™ True Image Home® 2013 Plus Pack 16.0.6528
Acronis™ Backup & Recovery® 10.0.13762 with UR
Acronis™ Backup & Recovery® 11.5.37687 with UR
Acronis™ vmProtect® 8.0.8184
Acronis™ vmProtect® 9.0.9767

Докладніше:
• Acronis Disk Director Server - комплексний програмний пакет, який включає в себе адміністратор розділів і інструментарій для редагування записів на жорсткому диску.
До складу продукту входять:
менеджер розділів, що дозволяє здійснювати будь-які операції з розділами Windows і Linux: створення, видалення, копіювання, переміщення, зміна розмірів, розділення і злиття без ризику втрати даних;
інструмент для відновлення розділів на жорсткому диску;
редактор жорсткого диска, що дозволяє вручну редагувати записи на жорсткому диску
• Acronis® Snap Deploy® 3 для персональних комп'ютерів - це комплексне рішення по розгортанню комп'ютерних систем, що дозволяє швидко і легко розгортати портативні та настільні персональні комп'ютери. Примітка: дана версія не підтримує серверні операційні системи
За допомогою технології створення образів дисків компанії "Acronis", удостоєний багатьох нагород, утиліта Snap Deploy створює точний образ стандартної конфігурації, включаючи операційну систему, файли конфігурації і всі додатки. Цей образ може бути розгорнутий одночасно на декількох системах, що робить Acronis Snap Deploy ідеальним рішенням для швидкої автоматичної установки систем.
Служби IT-підтримки можуть встановлювати системи на нові машини за допомогою протоколів багатоадресної або одноадресних передачі даних, що дає максимальну гнучкість і дозволяє знизити витрати на установку систем.
• Acronis® True Image® - надійне рішення для повного резервного копіювання і відновлення даних на робочих станціях. Продукт дозволить вам створювати точні образи жорсткого диска працюючого комп'ютера, що забезпечить найбільш повний захист даних. Резервний образ диска являє собою файл, що включає абсолютно всі дані, в тому числі завантажувальні запису, операційну систему, додатки, файли з даними, фотографії і фільми, електронну пошту, оновлення системи і налаштування і будь-які інші знаходяться на диску дані.
• Acronis® Backup & Recovery™ призначено для резервного копіювання і аварійного відновлення робочих станцій і ноутбуків під управлінням Windows як у фізичних і віртуальних середовищах. Застосування цього рішення дозволяє значно знизити простої в разі непередбачених збоїв і підвищує ефективність роботи корпоративних користувачів. Acronis Backup & Recovery спрощує та автоматизує резервне копіювання і відновлення. У процесі створення резервної копії, нова лінійка продуктів від Acronis усуває дублікати даних, таким чином економлячи до 90% обсягу резервного сховища. За допомогою цієї програми ви зможете відновити як цілий жорсткий диск, включаючи операційну систему, додатки, настройки і всі користувальницькі дані, так і окремі файли і папки. Будучи заснований на перевірених технологіях створення образів і відновлення на «голе залізо», новий продукт є наступним поколінням сімейства Acronis® True Image і надає малим підприємствам потужні засоби захисту робочих станцій.

Що нового:
* Доданий новий продукт Acronis vmProtect 9.0.9767
* Видалена 64-бітна версія Acronis Backup & Recovery 11.5.37687

Інформація про програму:
Дата випуску: 06.09.2013
Формат файлу: ISO
Мова інтерфейсу: Російська
Ліки: Не потрібно
Розмір файлу: 724.68 Mb

Скачати Acronis BootDVD 2013 Grub4Dos Edition v.11 - 12 in 1 (2013/Rus)
Скачати Acronis BootDVD 2013 Grub4Dos Edition v.11 - 12 in 1 (2013/Rus) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.