UAstream.Net » Ігри » Return To Castle Wolfenstein. GOTY Edition (2013/Rus/RePack)
Return To Castle Wolfenstein. GOTY Edition (2013/Rus/RePack)

Дія "Return To Castle Wolfenstein" розгортається в 1943 році під час Другої Світової Війни, коли Третій Рейх будь-яку ціну намагався повернути хід війни в свою користь. Німецькі фахівці з секретних підрозділів СС ставили жорстокі експерименти над людьми, намагаючись використовувати магію і науку в одному флаконі. Наймасштабнішим проектом нацистів стала операція "Resurrection", яка з чуток була якимось чином пов'язана з одним з найбільш зловісних воєначальників минулого... Стривожені такою активністю США одного за іншим стали посилати в стан ворога найдосвідченіших своїх агентів, проте всі вони схоже згинули в катівнях гестапо. Однак Вам, агенту Біллі Блашковичу пощастило, потрапивши в полон ви змогли нейтралізувати охоронців і відібрати в нього пістолет. Тепер перед вами довгий шлях до свободи, крізь руїни старого замку і лиховісні катакомби. Якщо ви зможете вижити, вам належить розладнати плани самого Генріха Гіммлера, зірвати проект "Uber Soldat" і не допустити повернення в цей світ великого і жахливого Генріха I...

Особливості гри:
• Нічого не вирізане / не перекодировано
• Видалені демо-версії ігор (Star Wars: Jedi Knight II - Jedi Outcast, Soldier Of Fortune II: Double Helix), рекламні відео ролики (Star Trek: Elite Force II, Return To Castle Wolfenstein), концепт-арти, скріншоти і ігрові шпалери
• Встановлено русифікатор тексту (Фаргус, IoG, Andylg v.1.15 від 02.02.08), русифікатор звуку (Фаргус v.1.0 від 03.01.08)
• Всі шляхи реєстру збережені
• Запуск гри з ярлика на робочому столі або через меню «Пуск»
• Версія гри: 1.41
• Автор RePack'а: Corsar

Інформація про гру:
Назва: Return To Castle Wolfenstein. GOTY Edition
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Мова: Російська/Українська
Вакцина: присутній
Розмір: 856 mb

Системні вимоги:
Процесор 400 МГц
128 МБ оперативної пам'яті
800 МБ вільного місця на жорсткому диску
3D-відеоадаптер з пам'яттю 16 МБ, з підтримкою OpenGL
Звуковий пристрій, сумісний з DirectX®
Пристрій для читання DVD-дисків

Скріншоти:
Return To Castle Wolfenstein. GOTY Edition (2013/Rus/RePack) Return To Castle Wolfenstein. GOTY Edition (2013/Rus/RePack) Return To Castle Wolfenstein. GOTY Edition (2013/Rus/RePack)

скачати Return To Castle Wolfenstein. GOTY Edition (2013/Rus/RePack)
Скачати Return To Castle Wolfenstein. GOTY Edition (2013/Rus/RePack) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.