UAstream.Net » Програми » Picture Cutout Guide 2.10.3
Picture Cutout Guide 2.10.3

Picture Cutout Guide - програма для відділення об'єктів від фону і проведення фотомонтажу. Відокремлює об'єкти від довільного фону і переносить їх на інші фотографії. Дозволяє застосувати эффеты до фону - заливка з вибором кольору, затінення і розмиття з вибором інтенсивності. У програму включені анімовані приклади обробки фотографій: можливості програми; вказівку меж об'єктів; проста очищення фону; ефекти для фону; складна очищення фону; фотомонтаж.

Picture Cutout Guide - separates objects from the background, makes a photomontage. Separates solid objects from an arbitrary background, allows transferring objects to another photo. Allows applying background effects. Fill with the selected color, shadow and blur with selection and density.
Program offers these tools: Wide Edge - allows you to separate an object from its background and to store it for later transfer to another photo; applies background effects; Paste Object - pastes a separated image into another photo. Picture Cutout Guide includes animated demo samples: the program features; indication the object boundary; simple background erase; the background effects; complex background erase; photomontage

Для створення аватарок і фотомонтажу часто потрібно вирізати об'єкт (людини, тварина, автомобіль та ін) з одного зображення і перемістити на інше. Труднощі зазвичай представляє відділення об'єкта від фону, часто виконується досить складними програмами, які вимагають детального вивчення і спеціальних навичок. Програма Picture Cutout Guide дасть Вам можливість творчо підійти до ваших фотографій і зробити фотомонтаж без спеціальної підготовки.
Програма зберігає всі вирізані вами об'єкти, які ви зможете в будь-який момент швидко застосувати при фотомонтажі. Picture Cutout Guide має зручний інтерфейс, можливість повернутися на будь-яку кількість кроків назад. Всі можливості програми показані в демонстраційних прикладах, що дозволить вам швидко освоїти програму і почати роботу над вашими фотографіями.
Для того, щоб відокремити об'єкт від фону вам буде потрібно вказати приблизну кордон відокремлюваного об'єкта. Розмір інструменту можна змінювати (коліщатком мишки або повзунком). Це дозволяє вказувати кордон великих деталей широким пензлем, а дрібних деталей - вузькою. Після натискання кнопки «відокремити», програма виділяє точну межу. При наявності помилок, Ви можете вручну звузити приблизну кордон в потрібному місці і повторити відділення. Далі ви можете застосувати до тла ефекти, зберегти вирізаний об'єкт, а згодом накласти його на будь-яке інше зображення. При цьому об'єкт можна обертати, змінювати його розмір і пропорції, відображати по вертикалі і горизонталі.

Можливості:
- Picture Cutout Guide дозволяє додавати ефекти до фону.
- Ви можете виконати затемнення, розмиття, залити фон кольором або зробити його монохромним.
- Розумієте і затемнення дозволять зробити акцент на головному об'єкті, прибере грубі ділянки або небажаний шум, додасть цікавий ефект фотографії.
- Ступінь затемнення та розмиття змінюються повзунками, що дає можливість швидко підібрати потрібні значення.
- Заливку кольором і монохром можна робити будь-яким кольором з палітри, запропонованої в програмі.
- Також, можна поміняти місцями об'єкт і фон, в цьому випадку всі ефекти ви зможете застосувати до головного об'єкту.
- Функції обертання і зміни розміру вирізаного об'єкта можна застосовувати з фантазією. Наприклад, ми однією рибкою «заповнили» цілий акваріум!

Рік випуску: 2013
ОС: Windows XP / Vista / 7 / 8
Мова інтерфейсу: Російська / Англійська
Ліки: Patch-ADMIN_CRACK
Розмір: 6,6 Мб

Download/Скачати Picture Cutout Guide 2.10.3

Скачати Picture Cutout Guide 2.10.3 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.