UAstream.Net » Журнали » Рукоділля № 1-2 2023
Рукоділля № 1-2 2023

Название: Рукоділля
Номер/год: № 1 (115) січень — 2 (116) лютий 2023
Издатель: ПП "Друк-Сервіс"
Стр.: 8+8
Формат: pdf
Размер: 46,18 Мб
Язык: украинский

Тематичний додаток до всеукраїнської газети "Газета для жінок". Цікаві ідеї для творчості в скарбничку майстринь-рукодільниць: корисні поради тим, хто в'яже чи шиє, вигадує та створює гарні речі чи сувеніри своїми руками, створює затишок у домі! Розфарбуй сірі будні!
Серед статей у номері:
- «В’язання»": на пальцях - шнури, шарфик; спиці - прямокутна шаль з рюшами, ніжний пуловер для маленької модниці, пуловер "Весняне оновлення" *
- «Вишивка»: Жировицька ікона Божої Матері * Рушник до Великодня "Запашна паска"*
- «Декор та саморобки»: листівка-валентинка у техніці айріс фолдінг * Тільда-тюльпани - текстильний букет * Подарункова коробочка "пірамідка" * Етно-сережки з бісеру *
"Рукоділля" - це не тільки нові ідеї та творчі проєкти, але й чудове проведення часу зі своїм улюбленим хобі! Вдалої творчості! Втілюйте свої ідеї!
Рукоділля № 1-2 2023 Рукоділля № 1-2 2023 Рукоділля № 1-2 2023 Рукоділля № 1-2 2023

d o w n l o a d :
Скачати Рукоділля № 1-2 2023 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.