UAstream.Net » Журнали » Віммельбух-розмальовка: Світ навколо нас / Пори року
Віммельбух-розмальовка: Світ навколо нас / Пори року

Назва: Віммельбух-розмальовка: Світ навколо нас / Пори року
Вид-во: Crystal Book
Серія книг «Віммельбух-розмальовка»: "Перша кольорова книжка"
Стор.: 2*16
Рік видання: 2022 / 2023
Формат: pdf
Розмір: 55,39 Мб
Мова: Українська

Не знаєте, чим зацікавити маленького непосиду? Подаруйте дитині книги серії «Віммельбух-розмальовка». Розфарбовуючи багаті на деталі ілюстрації, малюк порине у світ дивовижних пригод разом із безліччю кумедних героїв! Цікаві завдання для кмітливих і допитливих чомучок надовго захоплять увагу маленького розумника та сприятимуть розвитку уваги, логічного мислення, навичок читання та лічби. Розглядайте та шукайте, знаходьте та рахуйте! Подаруйте малюку незабутні хвилини захопливої гри!
200 елементів для пошуку
• Віммельбух-розмальовка. Світ навколо нас (ISBN 978-617-547-327-6). - Ілюстрації: А.О. Кузьменко, К.В. Столяренко, К.В. Смирнова.
• Віммельбух-розмальовка. Пори року (ISBN 978-617-547-345-0). - Ілюстрації: К.В. Смирнова, А.О. Кузьменко, К.В. Столяренко.
Віммельбух-розмальовка: Світ навколо нас / Пори року Віммельбух-розмальовка: Світ навколо нас / Пори року Віммельбух-розмальовка: Світ навколо нас / Пори року Віммельбух-розмальовка: Світ навколо нас / Пори року

d o w n l o a d :
Скачати Віммельбух-розмальовка: Світ навколо нас / Пори року скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.