UAstream.Net » Журнали » Вышиванка № 131 (1)
Вышиванка № 131 (1)

Название: Вышиванка
Номер: № 131 (1) 2017
Издательство: ВІД "Діана+"
ISSN: 1995-5820
Страниц: 24+вкл.
Формат: pdf
Размер: 52.1 Мб
Язык: русский, украинский

Журнал для современных и творческих людей, увлекающихся рукоделием, не безразличных к народным традициям, в частности к украинской вышивке. На страницах издания совмещаются как традиционные мотивы, так и современные модные тенденции, подаются украинские орнаменты, которые способны превратить одежду в изысканный наряд, узоры, которые органично вписываются в любом современном интерьере. Увлекаясь каким-либо видом рукоделия, каждая мастерица стремится усовершенствовать свое умение, научиться новым приемам, узнать секреты и тонкости своего ремесла и Вышиванка" в этом отличное подспорье.
В январском номере:
Идеи для вышивки: "Любовные зарисовки" * В уроках вышивки - низинка, низь * Сувениры-валентинки "Пожелания" (рококо, французский узелок, стебельчатые стежки) и вышитая бисером "Валентинка" * Сорочка-вышиванка "Счастливое детство" (счетный шов косой крестик, мережка "перекрещенные столбики") * Сліпери "Пудрові троянди" * Вышитый рушник “Сердечные узоры” (счетный шов косой крестик) * Туника "Красное и черное" (вышивка бисером) * Скатерть "Нежная мелодия" (стебельчатый стежок, двусторонняя гладь, французские узелки, мережки-жучки, гладьевые стежки, одинарные столбики) *
В шедеврах номера картины “На охоте” и “Волшебные розы” (счетный шов косой крестик)*
___________________________________________________________________________________________________
Журнал для сучасних та творчих людей, які захоплюються рукоділлям, не байдужих до народних традицій, зокрема до української вишивки. На сторінках видання поєднуються як традиційні мотиви, так і сучасні модні тенденції, подаються українські орнаменти, які здатні перетворити одяг на вишукане вбрання, візерунки, що органічно вписуються у будь-якому сучасному інтер'єрі. Захоплюючись будь-яким видом рукоділля, кожна майстриня прагне вдосконалити своє вміння, навчитися новим прийомам, дізнатися секрети та тонкощі свого ремесла, і "Вишиванка" у цьому чудова підмога.
Ваші донечки мріють про красиві вишиванки? Цей номер допоможе обрати ідеальний дизайн зі схемами "Щасливе дитинство". Окрім цього, січневий випуск містить унікальні ідеї для створення:
милих сувенірів "Побажання" та "Валентинки"; цікавих картин "На полюванні", "Чарівні троянди"; стильних сліперів "Пудрові троянди"; чудового вишитого рушника "Сердечні узори"; класичної туніки "Червоне і чорне"; вишуканої скатертини "Ніжна мелодія".
Вышиванка № 131 (1) Вышиванка № 131 (1) Вышиванка № 131 (1)

d o w n l o a d:
Скачати Вышиванка № 131 (1) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.