UAstream.Net » Програми » DriverMax 7.19
DriverMax 7.19

DriverMax - утиліта, яка дозволяє завантажити останні оновлення драйверів для вашого комп'ютера. Крім того, DriverMax збирає інформацію про встановлених в системі драйвери і виводить список пристроїв, які їх використовують. Наводиться інформація про версію драйвера, дату створення, розробнику, кількість файлів і наявність цифрового підпису. Після цього досить експортувати їх в окрему папку або упакувати в ZIP-архів, і після переустановки Windows встановлювати все необхідне з одного джерела. За допомогою майстра імпортування можна встановити всі збережені драйвера за 5 хвилин. Таким чином, Вам більше не доведеться мати під рукою безліч дисків до різних пристроїв.

DriverMax is a new tool that finds downloads and the latest driver updates for your computer. No more searching for rare drivers on discs or on the web or inserting one installation CD after the other. Just create a free account, log in, and start downloading the updates that you need.
You can also export all your current drivers (or just the ones that work ok) to a compressed file. After reinstalling Windows you will have everything in one place!
Most of the situations Windows when is running slower are caused by faulty driver installations. Windows stores all versions of older drivers just in case you want to go back; sometimes it messes up older versions with more recent ones. The Driver Backup option will only export the drivers you select by copying the files needed to a compressed ZIP file.

DriverMax визначає встановлені в системі драйвери і дозволяє заархівувати їх на випадок переустановлення системи. Програма дуже проста у використанні і дозволяє при необхідності швидко встановити в систему збережені в архіві драйвери.
Можливо, Ви подумаєте, що буде переустановлене вся начинка, яка була на диску, наприклад, зі звуковою картою. Але це зовсім не так - буде переустановлений лише сам драйвер, а мультимедійні додатки, діагностичні програми та інше - це програма залишає на вас. Саме в цьому і полягає проблема. З іншого боку, далеко не всім потрібні ці численні програми, і цієї категорії людей варто ознайомитися з програмою, хоча б заради інтересу. Інтерфейс програми, як і її організація роботи, дуже прості і ергономічні. Розібратися з нею не складе труднощів.
Програма допоможе вам легко і швидко переутановить всі драйвери пристроїв, які потрібні для коректної роботи пристроїв вашого комп'ютера в Windows. Досить просто експортувати їх в окрему папку або архів, і після переустановки Windows встановлювати все необхідне з одного джерела.

Основні можливості:
- Видає докладні відомості про всі драйвери, включаючи версії, дати релізу і т. д.
- Створення детального звіту (TXT/HTM) про драйвери.
- Робить резервну копію всіх встановлених драйверів у зазначену папку.
- Можливість створення архіву з резервних копій драйверів.
- Майстер імпорту, для встановлення драйверів з збереженої копії.
- Можливість перевірки на предмет наявності більш свіжих версій драйверів.

Примітка: програма безкоштовна, але після закінчення 30 днів необхідно пройти безкоштовну реєстрацію на сайті розробників.

Рік випуску: 2013
ОС: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP and Windows 2003
Дім. сторінка: innovative-sol.com
Мова інтерфейсу: Англійська
Ліки: freeware
Розмір: 9,4 Мб

Download/Скачати DriverMax 7.19

Скачати DriverMax 7.19 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.