UAstream.Net » Програми » Emsisoft Online Armor Free Firewall 7.0.0.1866 ML/Rus
Emsisoft Online Armor Free Firewall 7.0.0.1866 ML/Rus

Online Armor Free Firewall - це потужний персональний файервол з системою HIPS і безліччю інших корисних функцій забезпечення безпеки. Робота програми забезпечує безперебійне та безпроблемне функціонування комп'ютера. Творці Online Armor Free Firewall пропонують свій брандмауер на повністю безкоштовній основі - він не містить реклами і не встановлює жодних часових обмежень для користування.

Основою даного брандмауера є технологія HIPS, яка аналізує поведінку програм, які хочуть отримати доступ до Інтернету. Найчастіше таким способом ловляться «трояни» і «клавіатурні шпигуни». Також Online Armor досліджує програми в автозавантаженні, завдяки чому можливо припинити злоблива дія вірусів на ранній стадії. Крім того, програми, які хочуть змінити домашню сторінку в браузері, більше не зможуть провернути свої операції без відома користувача. А якщо людина не впевнена в надійності якоїсь програми, він завжди може її перевірити з допомогою цього безкоштовного брандмауера.

Інноваційний фаєрвол Online Armor Free вимагає мінімуму уваги користувача для введення даних і автоматично налаштований на розв'язання нормального інтернет-трафіку. Фаєрвол ретельно перевіряє і припиняє всі спроби обходу мережевого захисту, щоб захистити ваші особисті дані. Шпигунське ПЗ не пройде непоміченим.

Проактивний захист дозволяє контролювати, які програми можуть бути запущені або встановлені на вашому комп'ютері і обмежити потенційно небезпечну поведінку. Online Armor автоматично розпізнає відомі програми і позначає їх як безпечні, в той же час для просунутих користувачів доступні додаткові параметри правил для програм. Контроль програм комбінована з фаєрволом, тому вам не доведеться вирішувати одне і теж додаток двічі. Цей фаєрвол захищає ПК від зовнішніх впливів, шкідливого ПО, скриптів і т.д., контролює витікаючі в мережу дані.

Нове у версії 7.0
- Повна підтримка Windows 8.1.
- Асинхронна обробка з'єднань. Таким чином, існуючі з'єднання більше не будуть блокуватися очікують попередженнями фаєрвола.
- Покращена обробка цифрових підписів з використанням специальныъ хеш-алгоритмів і часових штампів.
- Покращено режим Банкінгу. Зараз всі домени, які є довіреними, видно користувачеві, що дозволяє уникнути плутанини між довіреними сторінками, а також сторінками внесеними білий список.
- Покращена обробка правил для кращої продуктивності.
- Покращена сумісність з браузерами на основі Chrome, а також з Sandboxie, VoodooShield та кількома іншими додатками безпеки.
- Поліпшені оновлення. Online Armor використовує ту ж мережу доставки контенту, що і Emsisoft Anti-Malware. Це дозволяє надати кращу швидкість завантаження оновлень для всіх користувачів.
- Всі непотрібні компоненти Online Armor ++ були видалені, що дозволило знизити завантажений розмір на 60%.
- Виправлено в загальному числі більше 300 помилок. Серед них різні причини BSOD у системах Windows 7 і 8.

Основні можливості Online Armor Free Firewall
• Оновлення
• Захист від виконання
• Захист автозапуску
• Звичайний режим
• Виявлення кілоггерів
• Захист від зовнішніх впливів
• Режим захисту ядра
• Веб-екран
• Захист від завершення
• Фаєрвол
• Контроль програм

Основні характеристики Online Armor Free Firewall:
- Online Armor Personal Firewall Free має простий дизайн, що робить роботу з ним зрозумілою навіть починаючим користувачам.
- Для досвідчених користувачів існує розширений режим, в якому можна створювати більш просунуті правила.
- Захист від запуску невідомих додатків.
- Елементи автозавантаження. На сторінці «Startup Items» в Online Armor можна переглянути і відредагувати список програм, які запускаються при завантаженні операційної системи.
- Налаштування монітора. Online Armor попередить Вас, якщо програми будуть намагатися змінити вашу домашню сторінку в Internet Explorer, Firefox або Opera.

Emsisoft Online Armor Free Firewall 7.0.0.1866 ML/Rus


Рік: 2013
ОС: Windows XP/Vista/7/8
Мова: Multi/Російська
Ліки: не потрібно
Розмір архіву: 10.2 Mb

Скачати Emsisoft Online Armor Free Firewall 7.0.0.1866 ML/Rus

Скачати Emsisoft Online Armor Free Firewall 7.0.0.1866 ML/Rus скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.