UAstream.Net » Книги » Довідник англійських, німецьких та українських ідіом і виразів
Довідник англійських, німецьких та українських ідіом і виразів

Назва: Довідник англійських, німецьких та українських ідіом і виразів
Автор: Шерік А.Д., Савічук В.Я., Старко В.Ф.
Рік: 2005
Вид-во: К.: Видавничий дім «Києво-Могилянська академія»
ISBN 966-518-326-5
Формат: pdf/djvu
Стор.: 174
Розмір: 13,34 Мб
Мова: English/Українська/німецька

Довідник призначений для студентів, викладачів і вчителів англійської та німецької мов, а особливо для тих, хто вивчає/викладає німецьку як другу іноземну мову. Він стане в пригоді також учням старших класів, що досягли значних успіхів у вивченні мов. У довіднику подано англійські ідіоми та сталі вирази, впорядковані за абеткою. Кожна стаття містить відповідні німецькі та українські еквіваленти.
This handbook is designed for university students, teachers and advanced high-school students of English and German, especially for those who have German as their second foreign language. It contains an alphabetized list of idioms and useful expressions in English, each entry being accompanied by its German and Ukrainian equivalents, respectively.
Видання 2-ге, доповнене і перероблене.
Довідник англійських, німецьких та українських ідіом і виразів Довідник англійських, німецьких та українських ідіом і виразів Довідник англійських, німецьких та українських ідіом і виразів Довідник англійських, німецьких та українських ідіом і виразів
d o w n l o a d:
Скачати Довідник англійських, німецьких та українських ідіом і виразів скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.