UAstream.Net » Книги » Вище від моря - Меландрі Фр.
Вище від моря - Меландрі Фр.

Назва: Вище від моря
Автор: Меландрі Франческа
Вид-во: К.: «Нора-Друк»
ISBN: 978-966-688-031-7
Рік: 2018
К-ть стор.: 176
Мова: українська
Формат: pdf/djvu
Розмір: 9,10 Мб

Сильний шторм і нещасний випадок перешкоджають поверненню на континент двох відвідувачів острова, на якому розташована в’язниця суворого режиму.
Луїза — селянка з маленького села в центральній Італії, мати п’ятьох дітей, навідує свого чоловіка, який відбуває покарання за вбивство двох людей. Паоло — колишній викладач філософії, приїхав на побачення до сина-терориста. Наглядач Нітті, який має проблеми у родині через свою неконтрольовану жорстокість, супроводжує цих відвідувачів і не має права залишити їх без нагляду. Вимушене перебування цих трьох людей разом на острові назавжди змінить їхні життя.
Роман Франчески Меландрі – справжня психологічна драма: героїв, доль, стосунків, а також ідей... Автор має винятковий дар поєднувати в своїх творах багато смислів, і при цьому текст читається на одному диханні. «... Ця історія спонукає до переосмислення значення слова «пощастило»...»
• Cерія «День Європи».
• Переклад з італійської Мар’яни Прокопович.

d o w n l o a d :
Скачати Вище від моря - Меландрі Фр. скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.