UAstream.Net » Журнали » Домашня смакота № 5 2012
Домашня смакота № 5 2012

Название: Домашня смакота
Номер/год: № 5 (95) 2012
Издатель: ФОП Безтака В.Н.
К-во стр.: 4
Язык: украинский
Формат: pdf
Размер: 17,19 Мб

Кулинарная газета-приложение с самыми разными рецептами, на все случаи и на любой вкус. В каждом выпуске печатаются как домашние классические рецепты, так и оригинальные рецепты новых блюд.
____________________________________________
Кулінарна великоформатна газета-додаток з різними рецептами, на всі випадки і на будь-який смак. У кожному випуску друкуються як домашні класичні рецепти, і оригінальні рецепти нових страв.
У номері: салати - єгипетський, пікантний, італійський, "Зорепад", "Сонечко"...* Закуски - "п’яні раки", ковбаски смажені * Основні страви - м’ясні тюфтельки з кукурудзою * Десерти - "Медова насолода", пиріг "Острів бананів", палянички із сиром, "Полуниця під снігом", сирний кекс, сирник із ківі, торт "Предивний" з маком, печиво - "Ромашка", "Ананасне", "Рафаелло"....*
Домашня смакота № 5 2012
d o w n l o a d :
Скачати Домашня смакота № 5 2012 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.