UAstream.Net » Ігри » F1 2013 (2013/Rus/RiP by z10yded)
F1 2013 (2013/Rus/RiP by z10yded)

F1 2013 пропонує увазі шанувальників віртуального чемпіонату ряд цікавих нововведень, масу удосконалень і - вперше в історії серії - класику автоспорту. У грі представлені всі машини, пілоти і траси реального гоночного сезону 2013, зокрема знаменитий британський спортсмен Льюїс Хемілтон і його «Мерседес» і, вперше, молодий мексиканський гонщик Серхіо Перес, який виступає за команду McLaren Mercedes. Для відтворення справжньої атмосфери легендарного чемпіонату у правила змагань введені відповідні зміни, перероблено управління віртуальним болідом. Цілий ряд нових можливостей і поліпшень, змагання на розділеному екрані і мережевий мультиплеер, різноманітні режими гри - як нові, так і давно завоювали популярність - все це робить F1 2013 найбільш змістовним випуском віртуальної «Формули-1».

Особливості гри:
У F1 2013 передбачений режим для новачків - Young Driver Test, в основу якого покладено реальні спортивні заходи. Навчання проводиться на трасі Яс Марина в Абу-Дабі. У перший день початківці пілоти освоюють ази водіння болідів і переглядають спеціальні відео, у другій - проходять випробування із зростаючою складністю, що дозволяють відточити майстерність і підняти свій рейтинг.
Для максимально комфортної гри в F1 2013 передбачена можливість зберігатися прямо під час гонки сесії. Це дозволяє зробити перерву в змаганні, яке займає 180 хвилин і додатковий час, необхідний на завершення гоночного вікенду.
Продовжуючи вдосконалювати свій знаменитий движок EGO і в той же час використовуючи досвід творців популярних гоночних серій DiRT і GRID, команда Codemasters підвищує як технічне, так і графічне якість гри. F1 2013 виглядає неймовірно ефектно і реалістично, а просунутий штучний інтелект, що забезпечує природне поведінка віртуальних пілотів на різних трасах за різних обставин.
У F1 2013 повернуто режим Гран-прі (Grand Prix Mode), так що гравці можуть спробувати себе в ролі знаменитих автогонщиків і вступити в боротьбу за славу кращого в світі пілота в одиночній гонці, у повному або спеціально налаштованого «користувача» сезоні «Формули-1».
В повну силу запрацює мережевий сервіс RaceNet (в бета-версії, представленої в F1 2012, було проведено понад 36 млн гонок!) - завдяки йому гравці зможуть влаштовувати змагання різного масштабу, стежити за статистикою, отримувати оновлення і завжди бути в курсі подій, що відбуваються в F1 2013. Доступ до RaceNet відкритий як з комп'ютера і домашніх консолей, так і з мобільних пристроїв.
Нарешті, в F1 2013 представлений класичний режим, всі гонки якого коментує відомий журналіст та ведучий «Формули-1» Мюррей Уокер. На двох історичних трасах кожен може позмагатися у майстерності водіння з уславленими пілотами і командами 1980-х. Класичний режим підтримує всі види змагань, в тому числі інтерфейс чемпіонат і гонки на час. Змагатися можна з суперниками під управлінням ШІ, з одним на розділеному екрані, а також в мультіплеере по мережі.
«Формула-1» 1980-х це: легендарні гонщики, в числі яких Найджел Менселл, Маріо Андретті, Емерсон Фиттипальди, Жерард Бергер; п'ять знаменитих авто від Ferrari, Williams і Lotus; автодром Херес, де проводився іспанська Гран-прі; знаменита траса Брендс-Хетч, де багаторазово проходив Гран-прі Великобританії.

Мінімальні системні вимоги:
v Операційна система: Windows Vista / 7 / 8
v Процесор: Intel Core 2 Duo з тактовою частотою 2.4 ГГц
v Оперативна пам'ять: 2 Гб
v Місце на жорсткому диску: 9 Гб
v Звуковий пристрій: сумісний з DirectX 9.0с
v Відеокарта: з 512 Мб відеопам'яті

Особливості RiPа:
- нічого не перекодировано
- Видалена англійська озвучка
- Версія гри 1.0.0.904814
- Час установки ~7 хвилин
- Додатковий контент:
+ 1980s Pack
+ 1990s Pack
+ Classic Tracks Pack
RiP by z10yded

Інформація про гру:
Рік випуску: 2013
Жанр: Racing, Sports
Мова: Російська,англійська
Тип видання: Repack
Таблетка: Вшита(RELOADED)
Розмір: 4.2 GB

F1 2013 (2013/Rus/RiP by z10yded) F1 2013 (2013/Rus/RiP by z10yded)F1 2013 (2013/Rus/RiP by z10yded)

Завантажити F1 2013 (2013/Rus/RiP by z10yded)
Скачати F1 2013 (2013/Rus/RiP by z10yded) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.