UAstream.Net » Журнали » Кулінарія № 3–4 2023
Кулінарія № 3–4 2023

Название: Кулінарія
Номер/год: № 3 (117) березень - 4 (118) квітень / 2023
Издатель: ПП "Друк-Сервіс"
К-во стр.: 16+16
Формат: pdf
Размер: 48,18 Мб
Язык: українська

«Кулінарія» – тематичний додаток до "Газета для жінок". На сторінках видання - рецепти домашніх, добре відомих чи, навпаки, якихось оригінальних нових страв.
Отже, у номері - суп буряковий з фрикадельками, харчо з горіхами, суп з хребтами лосося та хеком, рулька в квасі, капустяний рулет із фаршем, вареники з сиром та маком, потапці, домашній крем-сир, содовий хліб, триколірний кекс, сметанний соложеник, лимонний кекс із безе, печиво з апельсиновим джемом, апельсинове желе, еклерний торт-десерт *
*«Страва національної кухні»: англійський "стю" з квасолею, чилі кон карне, рис по-індійськи, трансильванський гуляш, турецькі коржі з пряною начинкою, морквяні кутаби, мексиканська тортилья, англійські пудинги*
*«Дитяче меню»
* Рецепти до пасхального столу *
*«Рецепти для мультиварки та мікрохвильової печі»: солянка без томатної пасти, голубці, сирна запіканка з морквою, сирна паска, банановий пудинг, розливний медовик * та інші цікаві рецепти.
Кулінарія № 3–4 2023 Кулінарія № 3–4 2023 Кулінарія № 3–4 2023 Кулінарія № 3–4 2023 Кулінарія № 3–4 2023
d o w n l o a d :
Скачати Кулінарія № 3–4 2023 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.