UAstream.Net » Ігри » Готика 4: Арканія (2013/Rus/RePack by AVG)
Готика 4: Арканія (2013/Rus/RePack by AVG)

Війна, яка огорнула Південні Острови кривавим туманом, нарешті, докотилася і до острова Фешир, де до недавнього часу панували спокій і ідилія. Головний герой гри "Готика 4: Арканія" повертається в своє село і застає її розграбованої та розореній. Ті, хто напав на неї, пішли в море на своїх кораблях під вітрилами з емблемою у вигляді орла. Наш герой, одержимою жагою помсти, відправляється в чергове повне небезпек пригоду, але незабаром усвідомить, що напад головорізів на беззахисну мирне село було не просто чиєїсь хвилинною примхою. За всіма відбуваються в світі подіями, як з'ясовується, варто незрима темна сила, і нашому герою незабаром належить зустрітися з могутнім невідомим ворогом. Але він протистоїть йому не один - його доля нерозривно пов'язана з таємничою прекрасною незнайомкою, а також з могутнім артефактом з давно забутого минулого. Дія гри "Готика 4: Арканія" відбувається у захоплюючій і прекрасному світі, який вабить гравців своїми дивними ландшафтами і нерозгаданими таємницями. Зони з різними кліматичними умовами, багатий і різноманітний рослинний і тваринний світ, похмурі підземелля, міста та давні замки з чудовою архітектурою - все це чекає шукачів нових пригод. Графіка в грі просто вражає - зміна дня і ночі, заволакивающие небо хмари, гри світла і тіні, вітер і дощ нікого не залишать байдужими. Реалістичні звукові ефекти і прекрасні музичні композиції ще глибше занурюють гравців в атмосферу миру Arcania, a хвацько закручений сюжет, безліч завдань і відмінно продумана бойова система не дадуть їм скуча

Особливості гри:
* Доброзичливий інтерфейс і зручне управління :
- Навіть ті, хто не знайомий з попередніми іграми серії, у світі «Арканії» будуть відчувати себе як вдома.
* Великий, що живе своїм життям світ:
- Зі зміною дня і ночі, мінливою погодою і різноманітними регіонами - величними містами, мальовничими долинами, глухими лісами і підземними печерами.
* Безліч ігрових можливостей:
- Досліджуйте навколишній світ, вступайте в різні фракції і виконуйте незліченні завдання, охотьтесь на дивовижних представників місцевої фауни, займайтеся алхімією і ремісництвом, створюйте власні предмети.
* Великий вибір зброї:
- Мечі, сокири, списи, луки, арбалети і заклинань (метання вогняних куль, керування погодою, левітація і багато чого іншого) - в умілому комбінуванні прийомів рукопашного і магічного бою криється успіх у боях.
- Чудові графіка і звук, з головою занурюють в гру.

Особливості ріпаку:
За основу взято: Ліцензія
Нічого не вирізане / Нічого не перекодировано
Софт: DirectX, Microsoft Visual C++
Установка: 15 хв
Автор RePack'a: {AVG}

Інформація про гру
Назва: Готика 4: Арканія / Arcania: Gothic 4
Жанр: RPG / 3D / 3rd Person
Мова інтерфейсу: Російська
Ліки: Вшита
Розмір: 3,28 Гб

Системні вимоги:
Windows® XP SP3 / Windows® Vista SP2 / Windows® 7
Центральний процесор: Pentium 4 - 3,2 ГГц / Athlon 3500+
Об'єм оперативної пам'яті: 1000 Мб / 1500 Мб
Обсяг вільного місця на жорсткому диску: 6.65 Гб
Графічний процесор: Radeon 1800XT / Geforce 6800 (256 Мб)
Звукова карта: Сумісна з DirectX 9

Готика 4: Арканія (2013/Rus/RePack by AVG) Готика 4: Арканія (2013/Rus/RePack by AVG) Готика 4: Арканія (2013/Rus/RePack by AVG) Готика 4: Арканія (2013/Rus/RePack by AVG)

Завантажити Готика 4: Арканія (2013/Rus/RePack by AVG)
Скачати Готика 4: Арканія (2013/Rus/RePack by AVG) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.