UAstream.Net » Ігри » Bioshock 2 - Complete Edition (2010/ENG/MULTI5) *PROPHET*
Bioshock 2 - Complete Edition (2010/ENG/MULTI5) *PROPHET*

Продовження знаменитого «розумного шутера», що завоював більше п'ятдесяти титулів «Гра 2007 року» в рейтингах провідних ігрових журналів і онлайн-порталів, - це неймовірна історія, новий головний герой, унікальний ігровий досвід і море гострих відчуттів.

З тих пір як завершилися драматичні події оригінальної гри BioShock , пройшло десять років. На узбережжі Атлантичного океану відбувається низка таємничих зникнень маленьких дівчаток. Сліди зловісного викрадача ведуть не інакше як в підводне місто Восторг. Час змінило це місце: захисний купол підточила вода, деякі райони повністю затоплені, будівлі занепали. У відчайдушній боротьбі за право на життя уціліли лише найсильніші, жорстокі й підступні мутанти.

Головний герой нової гри - Великий татко, прототип всіх подібних гігантів, єдиний з них, хто не був позбавлений розуму і волі. У ролі цього персонажа гравець відправиться досліджувати руїни мертвого, але як і раніше прекрасного міста, щоб знайти відповіді на численні запитання і знищити головного ворога.

У BioShock 2 буде представлений мультиплеер, створений на основі оригінальної гри. Дія багатокористувацьких баталій розгорнеться у часи процвітання Захвату. Гравці виявляться в центрі генетичних експериментів, які згодом призведуть до краху підводного міста. Як в оригінальній грі, герої зможуть модифікувати власні тіла з допомогою плазмідів і використовувати арсенал прийомів, який був перероблений спеціально для багатокористувацького режиму.

Особливості гри:
• Удосконалення і абсолютно нові елементи геймплея, що роблять сутички з ворогами ефектніше і масштабніше: так, здатність героя одночасно використовувати і зброю, і плазміди дозволяє створювати неймовірні смертельні комбінації.
• Нове захоплююча подорож по одному із самих привабливих віртуальних світів.
• Управління героєм, який став символом BioShock, - унікальна можливість випробувати міць та силу самого грізного мешканця Захвату на власному досвіді.
• Нові способи оповідання і унікальні механізми розвитку одного з найбільш яскравих ігрових сюжетів в історії інтерактивних розваг.
• Очки, зароблені гравцем в битвах з реальними суперниками, забезпечать доступ до різних видів зброї, плазмидам і тоніків, комбінації яких дозволять розвинути нові здібності.
• Гравці стануть учасниками конфлікту, який вибухнув багато років тому і став причиною загибелі Захвату.
• Подорож легендарними місцями підводного міста в період його розквіту.

Системні вимоги:
• Операційна система: Windows XP, Vista, Windows 7
• Процесор: AMD Athlon 64 3800+ з тактовою частотою 2.4 ГГц (або краще), Intel Pentium 4 530 з тактовою частотою 3.0 ГГц (або краще)
• Оперативна пам'ять: 2 Гб
• Місце на жорсткому диску: 11 Гб
• Звуковий пристрій: сумісне з DirectX
• Відеокарта: NVIDIA 7800GT 256 МБ (або краще), ATI Radeon X1900 256 МБ (або краще)

Присутні DLC (Complete Edition)
* Minerva's Den DLC
* Protector Trials DLC
* Sinclair Solutions Test Pack
* Rapture Metro Map Pack
* kill'em Kindly DLC
* Zigo & Blanche Characters DLC

Bioshock 2 - Complete Edition (2010/ENG/MULTI5) *PROPHET*Bioshock 2 - Complete Edition (2010/ENG/MULTI5) *PROPHET*Bioshock 2 - Complete Edition (2010/ENG/MULTI5) *PROPHET*


Інформація про гру:
Назва: Bioshock 2 - Complete Edition
Жанри: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Мова інтерфейсу: Англійська / Іспанська / Італійська / Німецька / Французька
Мова озвучення: Англійська / Іспанська / Італійська / Німецька / Французька
Рік випуску: 2010
Розробник: Arkane Studios
Видавець: 2K Games
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Присутній (PROPHET)
Формат файлу: .rar
Платформа: PC
Розмір файлу: 11.05 Gb

Скачати Bioshock 2 - Complete Edition (2010/ENG/MULTI5) *PROPHET*:

Скачати Bioshock 2 - Complete Edition (2010/ENG/MULTI5) *PROPHET* скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.