UAstream.Net » Програми » GetData Recover My Files Pro 5.2.1.1964
GetData Recover My Files Pro 5.2.1.1964

Recover My Files - потужна програма для відновлення видалених файлів. Працює з FAT12, FAT16, FAT32, NTFS і NTFS5 файловими системами, веде пошук видалених документів на диску виходячи з особливостей будови того або іншого формату ZIP, DOC, JPG і т.д. Може відновлювати документи, графічні файли, музичні і відеофайли, електронну пошту.

Recover My Files може відновлювати файли, які були видалені з корзини, а також ті, які були втрачені в результаті форматування жорсткого диска, переустановлення Windows, із-за дії вірусу або дії червя, несподіваного виключення комп'ютера, "зависання" програми. Відновлення файлів з жорсткого диска, FLASH-карт, USB, Zip, флоппі-дисків та інших пристроїв. Програма має багато опцій для пошуку в тимчасових теках, і вона може навіть виявляти і відновлювати файли, які не були збережені.

Запустивши програму, користувач може вибрати один з варіантів відновлення: швидкий і глибокий пошук видаленої інформації; швидке і повне відновлення після форматування. Після того, як операційна система отримує команду на видалення, вона лише приховує файл від користувача, але, тим не менш, фізично файл залишається на своєму місці, тільки тепер поверх нього може бути записана нова інформація. Дані про нього зберігаються в головній файловій таблиці, звертаючись до якої, як до карти, програма виконує швидкий пошук видаленої інформації. Але бувають у разі, коли файлова таблиця пошкоджена, проводиться повний аналіз диска, що включає всі кластери. При цьому пошук відбувається виходячи з внутрішньої структури загубленого файлу. Такий тип пошуку вимагає витрат значної кількості часу.

Особливості:
- Відновлення більше 300 типів файлів (документи, графіка, медіа, ел. пошта)
- Підтримка FAT12, FAT16, FAT32, NTFS і NTFS5 файлових систем
- Відновлення файлів з жорсткого диска, FLASH-карт, USB, Zip, флоппі-дисків і т.д.
- Попередній перегляд відновлюваного файлу
- Відновлення файлів з відформатованих дисків
- Повне сканування дискового пристрою
- Спеціальна відновлення для віддалених Zip-архівів, файлів autoCad, PDF-файлів і файлів програми Photoshop
- Розширений фільтр для результатів пошуку

Рік випуску: 2013
ОС: Windows XP / Vista / 7 / 8
Мова інтерфейсу: Англійська
Ліки: patch-AoreTeam
Розмір: 31,8 Мб

Download/Скачати GetData Recover My Files Pro 5.2.1.1964

Скачати GetData Recover My Files Pro 5.2.1.1964 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.