UAstream.Net » Журнали » Жінка № 11 2021
Жінка № 11 2021

Назва: Жінка
Номер/рік: № 11 (листопад), 2021
Видавець: редакція, ДВ "Преса України"
К-ть стор: 52
Формат: pdf
Розмір: 60,3 Мб
Мова: українська

Події. Мрії. Почуття.
"Жінка" - глянцевий журнал про українських жінок, культуру та традиції. Щомісяця - неймовірні історії жінок, про їх роботу, сім'ю, хобі ... Також "Жінка" пише про моду, стиль, домашній побут. Журнал - це подарунок, який щомісячно буде приходити до вас в дім та дарувати приємне читання мамам, бабусям, сестрам чи подругам!!
Серед розділів: «Зірка»: Наталка Денисенко; «Актуально»: податкова амністія; «Її покликання»: О. Морозова; «Постаті»: вона в кіно; «Витоки» * «Очевидне-неймовірне»*
«Стиль і затишок» (краса, мода, рукоділля - для вишивки "Кактуси"; викрійка - жакет; "Своїми руками": кошик ягід) * «Дизайн інтер’єру» * «Поради для чоловіків» * «Маєте право» * «Здоров’я»: цукровий діабет вагітних; «Психологія» *«Наші діти» (ази фінансової грамотності) * «Дача»: хризантема * «Сад на підвіконні»: мамілярія * «Зоосвіт» * «Цікава країна» * «Смачного!», а також - новела, астропрогноз, дозвілля.

Жінка № 11 2021 Жінка № 11 2021 Жінка № 11 2021 Жінка № 11 2021 Жінка № 11 2021 Жінка № 11 2021
d o w n l o a d:
Скачати Жінка № 11 2021 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.