UAstream.Net » Програми » Advanced Uninstaller PRO 11.21 Portable
Advanced Uninstaller PRO 11.21 Portable

Advanced Uninstaller PRO - забезпечує деінсталяцію додатків, встановлених на вашому комп'ютері. Він служить заміною стандартному діалогу Додати, Видалити програму Windows. При цьому працює приблизно в 5-10 разів швидше. Може показувати відповідні значки додатків.

Також є функція пошуку додатка по ключовому слову. Advanced Uninstaller PRO автоматично виявляє несправні ключі реєстру і повністю видаляє їх по вашому дозволу. Можливо ручне видалення записів про встановлені програми з системного реєстру. Є функція пошуку додатка по ключовому слову. Advanced Uninstaller PRO автоматично виявляє несправні ключі реєстру і повністю видаляє їх по вашому дозволу. Можливо ручне видалення записів про встановлені програми з системного реєстру. Це просте у використанні додаток змушує Dаш комп'ютер працювати більш ефективно, видаляючи програмне забезпечення та файли, які залишилися після видалення програмного забезпечення і Ви більше не використовуєте. Крім того, програма виконує очистку діяльності, що робить Ваш комп'ютер більш безпечним.

Функція Startup Manager дає Вам контроль над програмами, які автоматично запускаються з Windows і показує Вам детальну інформацію про кожну з них, включаючи рекомендації про те, що програма робить і чи повинні Ви відключити її. Advanced Uninstaller PRO включає в себе величезну базу даних, яка містить описи програм запуску, даючи Вам можливість проаналізувати відмінність між основними компонентами Windows, які Ви хочете зберегти, і небезпечних програм, шпигунських модулів, які Ви хочете видалити.

Щоб зберегти Вашу конфіденційність, функція Cleaner може безпечно видалити список інтернет-сторінок, які Ви відвідали, веб-адреси, які Ви ввели, Інтернет cookies, які були записані на жорсткому диску при відвідуванні веб-сайтів, нещодавно відкритих файлів, списки для більш ніж 100 додатків, у тому числі Microsoft Office, Windows Media Player, ICQ, MSN, WinZip, RealPlayer, Kazaa, і т. д. Advanced Uninstaller PRO дозволяє легко видалити всі пошкоджені ярлики меню "Пуск", щоб приховати або відобразити їх у будь-який час. Програма може знайти і видалити тимчасові файли, залишені Windows, Internet Explorer і іншими додатками.

Нова версія також містить потужний очищувач реєстру, функцію дефрагментації і оптимізації, які допоможуть Вам зберегти копію реєстру швидко, чисто, легко і доступно для всіх програм. Існує також утиліта для резервування реєстру, який дозволяє легко створювати резервні копії та відновлення цього важливого компонента.

Ключові особливості Advanced Uninstaller PRO:
- Легка деінсталяція додатків і програм. Програма запускається набагато швидше, ніж панелі управління Add / Remove аплет, і має зручні функції швидкого пошуку.
- Видалення, відключення і включення значків Панелі керування.
- Вимкніть або видаліть програми, що запускаються при завантаженні.
- Видалить елементи залишилися в Add / Remove розділ після видалення програми.
- Управління шрифтами, встановленими на вашому комп'ютері.
- Приховати, показати або сортувати ярлики меню.
- Видаляє сліди Вашої діяльності в інтернеті (інформацію про сторінки, які Ви відвідували, набрані адреси, cookies і т. д. )

Примітка: починаючи з версії 10.60 стала безкоштовною, для того щоб у вікні "About" відображалося Ваше ім'я достатньо зареєструватися на форумі програми, але і без реєстрації програми полнофункциональна.

Advanced Uninstaller PRO 11.21 Portable


Рік: 2013
ОС: Windows 8/7/Vista/XP
Мова: English
Ліки: не потрібно
Розмір: 16.9 Mb

Завантажити Advanced Uninstaller PRO 11.21 Portable

Скачати Advanced Uninstaller PRO 11.21 Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.