UAstream.Net » Дизайн » Adobe Photoshop CS6 Extended v 13.0.1.2 + Plugins Portable by nikozav ML
Adobe Photoshop CS6 Extended v 13.0.1.2 + Plugins Portable by nikozav ML

Adobe Photoshop - програма для обробки растрової графіки. Підтримується безліч графічних форматів. Adobe Photoshop дозволяє як створювати нові зображення, так і редагувати їх. Фотошоп застосовують для створення фотореалістичних зображень, для роботи з кольоровими відсканованими зображеннями, для ретушування, корекції, колажування, трансформації графіки, кольороподілу і т.д. Adobe Photoshop володіє всіма методами роботи з точковими зображеннями, при цьому має можливість роботи з шарами і використовує контури. Програма є безумовним лідером серед професійних графічних редакторів за рахунок своїх найширших можливостей, високої ефективності і швидкості роботи. Adobe Photoshop надає всі необхідні засоби для корекції, монтажу, підготовки зображень до друку і високоякісного виводу.





Adobe Photoshop CS6 Extended v 13.0.1.2 + Plugins Portable by nikozav ML Adobe Photoshop CS6 Extended v 13.0.1.2 + Plugins Portable by nikozav ML Adobe Photoshop CS6 Extended v 13.0.1.2 + Plugins Portable by nikozav ML

Реліз: 2013
Версія: v 13.0.1.2
Автор збірки: by nikozav
Платформа: Win XP | Vista | 7 | 8
Мова: ML
Таблетка: не потрібна, готовий серійник, кейген
Оф. сайт: adobe.com/products/photoshop.html
Размер: 764,09 MB

Скачати Adobe Photoshop CS6 Extended v 13.0.1.2 + Plugins Portable by nikozav ML

Скачати Adobe Photoshop CS6 Extended v 13.0.1.2 + Plugins Portable by nikozav ML скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.