UAstream.Net » Книги » Деніел Дж. Амен - Мозок проти зайвої ваги (2012)
Деніел Дж. Амен - Мозок проти зайвої ваги (2012)

Чому багатьом ніяк не вдається схуднути, а якщо і вдається, то ненадовго? У чому причина - брак сили волі, спадковості, невдалої дієті? Відомий нейрофізіолог і нейропсихиатр Деніел Амен стверджує: більшість проблем із зайвою вагою виникають не в шлунку, а в мозку, тому починати схуднення потрібно не з тіла, а з "голови".

У новій книзі доктора Амена наводяться результати новітніх наукових досліджень, отриманих за допомогою комп'ютерного сканування мозку.
Згідно з цими даними, існує п'ять типів мозку, пов'язаних з надмірною вагою. І ключ до успішного схуднення - індивідуальний підхід в залежності від вашого типу.
Програма схуднення Амена - це не дієта, а комплексний, безпечний для здоров'я підхід до боротьби із зайвою вагою, розроблений ученим і лікарем з світовим ім'ям. Ця книга допоможе вам визначити свій тип мозку і зрозуміти, як краще худнути саме вам; назавжди забути про переїданні "для розваги" і "на нервовому грунті"; внести у своє життя невеликі зміни, які сприяють схудненню; полюбити продукти, які роблять мозок здоровим, а тіло струнким; позбавитися від зайвої ваги - без голодування і жорстких тренувань. Назавжди.

Інформація про книгу:
Назва: Мозок проти зайвої ваги
Автор: Деніел Дж. Амен
Видавництво: Ексмо
Серія: Психологія і мозок Амену
Рік: 2012
Сторінок: 480, іл.
Мова: Російська
Формат: rtf, fb2 / rar
Розмір: 12,41 Mb

Скачати Деніел Дж. Амен - Мозок проти зайвої ваги (2012):

Скачати Деніел Дж. Амен - Мозок проти зайвої ваги (2012) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.