UAstream.Net » Програми » Adobe Dreamweaver CC v.13.1.0 by m0nkrus Update 1 (2013/RUS/ENG)
Adobe Dreamweaver CC v.13.1.0 by m0nkrus Update 1 (2013/RUS/ENG)

Adobe Dreamweaver СС - нова версія програми для створення професійних веб-сайтів. Програмне забезпечення для веб дизайну Adobe Dreamweaver СС містить інтуїтивно зрозумілий візуальний інтерфейс для створення і редагування веб-сайтів і мобільних додатків. Використовуйте «гумові макети» (Fluid Grid Layouts) з міжплатформної підтримкою для створення сторінок. Переглядайте макети в панелі «багатоекранний перегляд» перед публікацією

Adobe Dreamweaver CC входить до складу Creative Cloud. Тому його користувачам доступні всі останні оновлення, а доступ до нових версій надається з моменту їх випуску. Поліпшите свої навички і освойте нові інструменти завдяки великий і постійно поповнюється колекції навчальних відео. Завдяки інтеграції з Behance можна обмінюватися своїми проектами з іншими користувачами і моментально отримувати відгуки про свою роботу від дизайнерів з усього світу.

Переваги Dreamweaver CC
Конструктор CSS
Інтуїтивно зрозумілі засоби візуального редагування допомагають створювати код, відповідний веб-стандартам, і швидко застосовувати властивості CSS, такі як градієнти і тіні рамок. Ви зможете відразу побачити застосовані ефекти у своєму дизайні. Більше не потрібно болісно змінювати налаштування програми. Більше не потрібно постійно переходити в вікно коду. Ви відразу бачите на своєму екрані.

«Гумовий» макет
Створюйте веб-дизайни і динамічні макети у візуальному режимі. Покращений інтерфейс «гумового» макета дозволяє швидко створювати дизайн проектів, що підтримують роботу на екранах настільних і мобільних пристроїв різних розмірів.

Синхронізація параметрів
Увійдіть в Creative Cloud з будь-якого комп'ютера і отримаєте доступ до своїх файлів, налаштувань і визначень веб-сайтів. Все, що необхідне вам для роботи над веб-проектами, буде завжди під рукою.

Веб-шрифти Edge
Створюйте яскраве оформлення тексту. Використовуйте велику і постійно розширюється бібліотеку веб-шрифтів Adobe Edge Web Fonts Library на основі Adobe покращення якості її роботи. Додавайте веб-шрифти прямо з інструментів Dreamweaver і Edge. Додавайте високоточну, яскраву типографіку, створюючи сторінки, які будуть завантажуватися неймовірно швидко.

Підтримка сучасних платформ
Створюйте проекти, використовуючи технології HTML, CSS і javascript. Створюйте динамічні сторінки на мові PHP. Більш ефективно створюйте код, використовуючи поліпшені підказки за кодом і виділення синтаксичних конструкцій кольором.

Міні-програми jQuery UI
Більше не потрібно витрачати час на нудне створення кнопок і базових значків. Просто перетягніть в проект потрібні міні-додатки jQuery UI. Додайте розсувні меню для відображення сгортаючихся панелей вмісту. Оновіть всі стани кнопок, щоб налаштувати мобільні додатки і інтерфейси.

Експрес-організація робочого процесу
Оновлений інтерфейс Dreamweaver CC став простіше, робочі процеси - зручніше. Контекстні меню дозволяють легко застосовувати параметри, що підвищує ефективність процесу розробки.

Підтримка Edge Animate CC
Імпортуйте композиції з Edge Animate CC на свої веб-сайти мобільні додатки - і це тільки один з безлічі способів спільного використання Dreamweaver CC з іншими інструментами Creative Cloud.

Переходи CSS3
Анімуються зміни властивостей CSS для створення настроюваних переходів. Створюйте яскраві і динамічні інтерфейси. Використовуйте можливості точного контролю над розробкою веб проектів при настройці елементів сторінок і створення виразних ефектів.

Source Code Pro для представлення коду
Шрифт Adobe Source Code Pro дозволяє легше розрізняти схожі по структурі символи, наприклад, «1» і «l» або «0» і «O», при роботі в уявленні коду.

Підтримка PhoneGap Build
Створюйте і упаковуйте оригінальні програми для Android™ і iOS. Завдяки підтримці послуги Adobe PhoneGap™ Build™ в Dreamweaver ви зможете перетворити наявні сторінки HTML в додатки для мобільних пристроїв. Перед синхронізацією файлів на пристроях протестуйте свої макети, використовуючи емулятори.

Оптимізація аудіо і відео HTML5
Створюйте більш яскраві проекти для настільних і мобільних пристроїв, використовуючи різні звуки і відеоролики. З легкістю додавати аудіо і відео HTML5 на свої веб-сайти, додатки. Зрозумілий інтерфейс і підказки за кодом роблять процес вставки мультимедійних елементів більш швидким і ефективним.

Підтримка jQuery і jQuery Mobile
Використовуйте звичне робоче простір Dreamweaver тепер і для створення дизайнів для мобільних пристроїв. Використовуйте вбудовану підтримку jQuery Mobile для створення оригінальних мобільних додатків для платформ iOS і Android. Створюйте проекти для мобільних пристроїв, використовуючи прості робочі процеси.

Більш швидка вставка елементів HTML5
Використовуйте поліпшену панель «Вставка» для швидкої вставки тегів HTML5 і загальних елементів сторінок. Панель розбита на окремі категорії для більш зручного вибору потрібних параметрів. Тепер ви зможете дуже швидко знаходити і додавати елементи, використовуючи зручний централізований інтерфейс панелі «Вставка».

Вбудована підтримка CMS
Створюйте динамічні, керовані даними веб-сайти за допомогою системи управління контентом, такі як WordPress, Joomla! і Drupal. Швидко знаходите код, який потрібно оновити, використовуючи функцію «Динамічно пов'язані файли». Функція «Навігація в режимі інтерактивної вистави» забезпечує точний попередній перегляд створюваних сторінок і додатків.

Інтеграція з BusinessCatalyst
Підключайтесь та редагуйте створюються динамічні веб-сайти за допомогою Adobe Business Catalyst (входить до складу Creative Cloud). Створюйте інтернет-магазини, блоги, форми зворотного зв'язку та інші елементи веб-сайтів, використовуючи серверне рішення з централізованою базою даних та вбудованою системою звітності.

Перевірка W3C
Перевіряйте правильність створення веб-сторінок, використовуючи онлайн-послугу W3C Markup Validation Service. Покращуйте свої веб-сайти на основі отриманих коментарів.

Що змінено m0nkrus:
- З вихідного ESD-дистрибутива, що містить російську та англійську мови, видалені всі інші мовні пакети.
- У дистрибутив інтегровано оновлення для Adobe Dreamweaver до версії 13.1.0.
- У дистрибутив інтегровано оновлення для Adobe CSXS Extentions до версії 4.0.2.
- У папці Crack всередині образу є набір інструментів і докладна інструкція, що дозволяють зареєструвати Adobe Dreamweaver СС.
- До куцему инсталлеру ESD-версії додано меню, схоже з Box-версією. Зроблено воно за образом і подобою аналогічного меню для Dreamweaver CS4.

Системні вимоги:
- Процесор Intel Pentium 4 або AMD Athlon 64
- Microsoft Windows 7 або Windows 8
- 1 Гб оперативної пам'яті
- 1 Гб вільного простору на жорсткому диску для установки; додатковий вільний простір, необхідне для установки (не встановлюється на знімні пристрої зберігання флеш)
- Дозвіл монітора 1280 x 1024 з 16-розрядної відеокартою
- Java Runtime Environment 1.6 (включено)
- Підключення до мережі Інтернет і реєстрація необхідні для обов'язкової активації програмного забезпечення, підтвердження участі у програмі та доступу до онлайн-послуг

Контрольні суми:
MD5-сума образу: aeb3b8eb8b00fa4a37b02ef2b5ac2d18
SHA1-сума образу: ba98f81dd4694addef7e47355ab3d3199778ccb3

Інформація про програму:
Рік випуску: 2013
Версія програми: 13.1.0
Автор збірки: m0nkrus
Мова інтерфейсу: Російська, Англійська
Ліки: В комплекті (кейген + патч)
Розмір: 389.7 Mb

Завантажити Adobe Dreamweaver CC v.13.1.0 by m0nkrus Update 1 (2013/RUS/ENG):

Скачати Adobe Dreamweaver CC v.13.1.0 by m0nkrus Update 1 (2013/RUS/ENG) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.