UAstream.Net » Програми » GIGATweaker 3.1.3.464 Ml/Rus Portable
GIGATweaker 3.1.3.464 Ml/Rus Portable

GIGATweaker - один з кращих безкоштовних інструментів для налаштування і оптимізації 32 і 64-бітних версій Windows 7. Поєднує в собі міць і компактність, швидкодія і зручність використання.

GIGATweaker дозволяє використовувати приховані можливості налаштування Windows, доступ до яких засобами самої системи незручний, утруднений або зовсім неможливий. Включає в себе редактор автозавантаження, редактор встановлених програм і багато іншого. GIGATweaker підходить як для недосвідчених користувачів, так і для професіоналів. Всі зміни, вироблені GIGATweaker в системі, прозорі завдяки інформативною консолі.

GIGATweaker підходить як для недосвідчених користувачів, так і для професіоналів. Всі зміни, вироблені GIGATweaker в системі, прозорі завдяки інформативною консолі.

Чому слід вибрати GIGATweaker?
На відміну від аналогів, GIGATweaker компактний, зручний у використанні, простий і в той же час інформативний. Містить найбільш затребувані параметри настройки і дозволяє простежити їх зміна з допомогою консолі.

Особливості GIGATweaker:
На відміну від низки аналогічних програм GIGATweaker акуратно і безпечно взаємодіє з реєстром Windows, підтримує мінімальне число звернень до реєстру для запобігання його швидкої фрагментації. На відміну від деяких популярних аналогів, GIGATweaker не створює ніяких ключів в реєстрі без запиту на те користувача.

GIGATweaker 3.1.3.464 Ml/Rus Portable


Рік: 2013
ОС: Windows Vista/7
Мова: ML / Російська
Ліки: не потрібно
Розмір: 3.33 Mb

Скачати GIGATweaker 3.1.3.464 Ml/Rus Portable

Скачати GIGATweaker 3.1.3.464 Ml/Rus Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.