UAstream.Net » Дизайн » Adobe Dreamweaver CC v13.1.0 ML Update 1
Adobe Dreamweaver CC v13.1.0 ML Update 1

Adobe Dreamweaver СС - нова версія програми для створення професійних веб-сайтів. Програмне забезпечення для веб дизайну Adobe Dreamweaver СС містить інтуїтивно зрозумілий візуальний інтерфейс для створення і редагування веб-сайтів і мобільних додатків. Використовуйте «гумові макети» (Fluid Grid Layouts) з міжплатформної підтримкою для створення сторінок. Переглядайте макети в панелі «багатоекранний перегляд» перед публікацією.

Adobe Dreamweaver CC входить до складу Creative Cloud. Тому його користувачам доступні всі останні оновлення, а доступ до нових версій надається з моменту їх випуску. Поліпшите свої навички і освойте нові інструменти завдяки великий і постійно поповнюється колекції навчальних відео. Завдяки інтеграції з Behance можна обмінюватися своїми проектами з іншими користувачами і моментально отримувати відгуки про свою роботу від дизайнерів з усього світу.





Adobe Dreamweaver CC v13.1.0 ML Update 1 Adobe Dreamweaver CC v13.1.0 ML Update 1 Adobe Dreamweaver CC v13.1.0 ML Update 1

Категорія: для фахівців
Версія: v 13.1.0
Мова: Укр / Мульти
Платформа: Win 7, Win 8 x86 / x64
Розробник: ADOBE
Ліки: Патч, кейген
Розмір: 369,7 mb

Завантажити Adobe Dreamweaver CC v13.1.0 ML Update 1

Скачати Adobe Dreamweaver CC v13.1.0 ML Update 1 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.