UAstream.Net » Програми » Apache OpenOffice 4.0.1 Final Rus Portable
Apache OpenOffice 4.0.1 Final Rus Portable

OpenOffice - безкоштовна альтернатива пакету офісних додатків Microsoft Office. Включає в себе кілька додатків, порівнянних по можливостях з аналогічними додатками з пакету Microsoft Office: Writer - текстовий процесор; Calc - електронні таблиці; Impress - створення і перегляд мультимедійних презентацій; Draw - редактор векторної графіки; Math - редактор математичних формул. Одне з вкрай позитивних якостей - можливість роботи всіх цих додатків з відповідними документами форматів MS Office.

OpenOffice.org складається з шести компонентів-програм:
- Текстовий редактор і редактор web-сторінок Writer;
- Редактор електронних таблиць Calc;
- Засіб створення і демонстрації презентацій Impress;
- Векторний редактор Draw;
- Система управління базами даних Base;
- Редактор для створення і редагування формул Math.

Всі компоненти інтегровані в загальна ядро і, таким чином, мають гарну сумісністю один з одним. Функціональність всіх компонентів надає всі необхідні кошти і дозволяє вирішити основні завдання користувача. Для зберігання результатів роботи використовується формат файлів ODF (ISO/IEC 26300:2006), заснований на XML і отримав статус міжнародного стандарту.

Основні особливості OpenOffice.org:
- Кросплатформеність. В даний час OpenOffice.org можна використовувати на всіх популярних платформах: Linux (на 32 - і 64-розрядних системах), Windows (2000 і більш пізня), MacOS, FreeBSD і Solaris.
Інструменти, що полегшують створення, редагування і керування документами:
*галерея для вставки зображень;
*навігатор для переміщення по документу і пошуку;
*стиліст для створення, редагування і управління стилями форматування документа;
*джерела даних для імпорту даних з баз даних або електронних таблиць.
- Підтримка форматів MS Office. Ви можете без проблем відкривати та зберігати документи у форматах MS Office 97-2003. Також підтримується імпорт файлів у форматі Office OpenXML (MS Office 2007).
- Експорт в PDF. Експорт в даний формат підтримується з усіх компонентів (крім Base). При наявності спеціального розширення можливий також імпорт PDF в OpenOffice.org Draw.
- Підтримка розширень. OpenOffice.org надає можливість розробляти незалежні сторонні розширення, яке надає кінцевому користувачеві додаткову функціональність.

Apache OpenOffice 4.0.1 Final Rus Portable


Рік: 2013
ОС: Windows XP/Vista/7/8
Інтерфейс: Російська
Ліки: не потрібно
Розмір архіву: 112 Mb

Скачати Apache OpenOffice 4.0.1 Final Rus Portable

Скачати Apache OpenOffice 4.0.1 Final Rus Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.