UAstream.Net » Програми » SoftOrbits Photo Stamp Remover 5.5 ML/Rus
SoftOrbits Photo Stamp Remover 5.5 ML/Rus

Photo Stamp Remover - це програма для легкого видалення небажаних об'єктів, написів і підписів з Ваших фотографій. Наприклад, можна прибрати логотипи, штампи, пил, подряпини, логотипи та ін

програма дозволяє в кілька кліків видалити предмети і людей, які Ви не бажаєте бачити на ваших фотографіях. Photo Stamp Remover робить це автоматично використовуючи унікальну технологію заповнення виділеного об'єкта текстурою, каскадно-генерується з пікселів навколо видаляється об'єкта.
Вам не знадобиться виконувати довгу і нудну роботу з инстументам начебто Клонирующий Штамп в Photoshop. Замість цього ви отримаєте готовий результат в лічені хвилини.

Ретуш старих фотографій
У багатьох сімей є сотні дорогих серцю старих фотографій. Багато з них отримали дефекти за час перегляду та зберігання, так на них могли появитсья подряпини, плями, згини. Якщо Ви захочете відсканувати ці фото для зберігання у вашому комп'ютері, вам знадобиться програма для видалення різних дефектів.

Видалити непотрібні об'єкти з фотографій
Використовуючи Photo Stamp Remover Ви також зможете видалити небажані елементи з ваших фото, наприклад, зморшки, татуювання, плями на шкірі. Photo Stamp Remover допоможе видалити різні небажані написи, логотипи і водяні знаки.

Видалення об'єктів декількома клацаннями миші
Використовуючи Photo Stamp Remover ви зможете обробити фотографії з мінімумом зусиль. Просто відкрийте зображення, выделете небажаний об'єкт і натисніть кнопку "Перегляд". Якщо ви задоволені результатом, натисніть "Зберегти". Це все що Вам потрібно зробити, інше зробить за вас програма!

Видалення об'єктів за кольором
Ви можете вказати колір небажаного об'єкта і Photo Stamp Remover видалить лише область, що має такий колір. Наприклад, так легко видалити штамп з датою, який залишають деякі фотоапарати.

Робота в пакетному режимі
програма може обробляти велику кількість фотографій одним клацанням миші. Наприклад, вона здатна видалити штамп з датою, залишений фотокамерою.

SoftOrbits Photo Stamp Remover 5.5 ML/RusSoftOrbits Photo Stamp Remover 5.5 ML/RusSoftOrbits Photo Stamp Remover 5.5 ML/Rus


Інформація про програму:
Дата: 2013
Платформа: Windows® 2000/XP/2003/Vista /7/8 (x32;x64)
Інтерфейс: Російська/Англійська
Ліки: KEY
Розмір: 6.72 Mb

Скачати SoftOrbits Photo Stamp Remover 5.5 ML/Ukr:

Скачати SoftOrbits Photo Stamp Remover 5.5 ML/Rus скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.