UAstream.Net » Програми » AVG Anti-Virus Free 2014 14.0.4142 Final
AVG Anti-Virus Free 2014 14.0.4142 Final

AVG Anti-Virus Free - якісний і безкоштовний антивірус. Незважаючи на свою безкоштовність, AVG Free Edition володіє наявністю всіх необхідних функцій для захисту комп'ютера від вірусів. Антивірус включає в себе наступні компоненти: сканер, монітор, сканер електронної пошти, систему автоматичного оновлення антивірусної бази через інтернет. Нова версія включає підтримку Windows 8 і "хмарний" сервіс репутації файлів.

Програма може як знаходити, так і лікувати заражені вірусами файли. Для безпечного зберігання і лікування заражених файлів в цій антивірусній програмі реалізована функція Вірусного сховища, в якому і відбуваються всі операції із зараженими вірусами файлами. Цей антивірус уміє спільно працювати з файрволлами сторонніх виробників (підтримується робота з Kerio Personal, Zone Alarm Pro і файрволом, вбудованим в Windows), що дозволяє надійно захистити комп'ютер від різних інтернет-погроз і вірусних атак.

Основні можливості AVG Anti-Virus Free 2014
• Anti-Virus (антивірус). Безкоштовний антивірус AVG захищає комп'ютер від вірусів, інтернет-хробаків і троянів.
• Anti-Spyware (антишпигун). Антишпигун AVG захищає комп'ютер від шпигунського, рекламного та іншого шкідливого програмного забезпечення.
• Anti-Rootkit (захист від руткітів). Компонент програми Anti-Rootkit дозволяє проводити пошук руткітів, схованих в операційній системі.
• Resident Shield. Resident Shield функціонує у фоновому режимі і виконує сканування всіх файлів, з якими в даний момент здійснюється робота.
• E-mail Scanner. E-mail Scanner виконує сканування вхідних і вихідних повідомлень електронної пошти.
• LinkScanner. LinkScanner забезпечує комплексний захист при пошуку і перегляді сторінок в Інтернеті. Ваш комп'ютер захищений від інтернет-атак і ви можете визначити безпеку відвідуваних сайтів.
• Identity Protection. Компонент Identity Protection забезпечує проактивний захист від крадіжки ідентифікаційної інформації та збереження конфіденційних відомостей.
• PC Analyzer. PC Analyzer проаналізує ваш комп'ютер, щоб визначити проблеми, пов'язані з помилками реєстру, непотрібними файлами, помилками фрагментації, помилками дисків і зламаними ярликами.
• Диспетчер оновлень. Диспетчер оновлень управляє автоматичними оновленнями безкоштовного антивіруса AVG, виконувані через Інтернет або локальну мережу.

AVG Anti-Virus Free 2014 14.0.4142 Final


Рік: 2013
ОС: Windows All
Мова: Multi/Російська
Ліки: не треба
Розмір: 131,33 Мб / 143,75 Мб

Завантажити AVG Anti-Virus Free 2014 14.0.4142 Final x86

Завантажити AVG Anti-Virus Free 2014 14.0.4142 Final x64

Скачати AVG Anti-Virus Free 2014 14.0.4142 Final скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.