UAstream.Net » Дизайн » Adobe Illustrator CC v 17.0.0 Portable by punsh ML
Adobe Illustrator CC v 17.0.0 Portable by punsh ML

Adobe Illustrator CC - прийняте в якості галузевого стандарту програмне забезпечення векторної графіки, широко використовується дизайнерами в різних областях - цифрової графіки, ілюстрацій і друку - при розробці будь-яких видів мультимедійних ресурсів: друкованих матеріалів, інтернет-вмісту, інтерактивних засобів, відеороликів і мобільних додатків.

Програмне забезпечення Adobe Illustrator CC управляється новою системою Adobe Mercury Performance System, яка дозволяє обробляти великі, складні файли з високою швидкістю і надійністю. Сучасний, оновлений інтерфейс оптимізує виконання повсякденних завдань. Передові інструменти для творчості дозволяють більш ефективно втілювати ідеї.





Adobe Illustrator CC v 17.0.0 Portable by punsh ML Adobe Illustrator CC v 17.0.0 Portable by punsh ML Adobe Illustrator CC v 17.0.0 Portable by punsh ML


Версія: v 17.0.0
Оф. сайт: adobe.com/ru/products/illustrator.html
Язык: rus
Лікування: не потрібно (Portable)
Розмір: 729,7 Mb

Завантажити Adobe Illustrator CC v 17.0.0 Portable by punsh ML

Скачати Adobe Illustrator CC v 17.0.0 Portable by punsh ML скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.