UAstream.Net » Ігри » Medal of Honor: Warfighter (2013/Rus/RePack by BATYA)
Medal of Honor: Warfighter (2013/Rus/RePack by BATYA)

Британська SAS. Німецька KSK. Російський спецназ. Спецназ ВМС США і ще вісім спецпідрозділів Tier 1 з різних країн світу. Вперше в серії Medal of Honor ви можете грати за бійців елітних підрозділів зі всього світу. Сюжет гри написаний бійцями першого ешелону Tier 1 на основі реальних подій. Medal of Honor Warfighter™ пропонує гравцям повною мірою відчути на собі, яке це - бути одним з найбільш дисциплінованих і ефективних солдатів сучасності. Боріться з світової терористичною загрозою в реальних точках по всьому світу, з реальними ворогами. Реалістичніше нікуди.

Особливості Digital Deluxe:
Отримаєте всі вміст звичайного видання, плюс саундтрек і перевага в мережевих битвах. Відкрийте вогневу міць кулеметника російського спецназу і хірургічну точність легендарного снайпера спецназу ВМС США.
СПЕЦІАЛЬНИЙ ДОСТУП - ЛИШЕ ДЛЯ ГРАВЦІВ BATTLEFIELD 3 ШВЕДСЬКЕ ЕЛІТНИЙ ПІДРОЗДІЛ SOG - ОТРИМАЙ ДОСТУП З ПЕРШОГО ДНЯ ГРИ - ПРО існування шведського підрозділу спецназу S.O.G. (Sarskilda Operationsgruppen) широкій громадськості стало відомо в 1997 році. Бійці цієї групи зіграли дуже важливу роль у боротьбі з тероризмом на території Швеції, так і за кордоном. Ці бійці першого рангу входять у число кращих у світі за підготовку та оснащення. Саме вони стали тією силою, яка забезпечила захист короля Афганістану після його повернення із заслання в 2002 році. Гравці Battlefield 3 можуть отримати доступ до бійцям цього універсального мобільного загону вже з першого дня гри.
ВАЖКИЙ КУЛЕМЕТНИК РОСІЙСЬКОГО СПЕЦНАЗУ “АЛЬФА” - Бійці спецназу частіше вдаються до важкого озброєння, ніж більшість інших сил особливого призначення. Вони вважають вогневе перевагу своєю головною метою в будь-якому тривалу перестрілку і завжди сповідують тактику придушення і прикриття своїх товаришів вогнем.
ГВИНТІВКА І СНАЙПЕР СПЕЦНАЗУ ВМС США (U.S. NAVY SEAL) - Снайпери спецпідрозділу SEAL відомі своєю наполегливою переслідуванням мети та її неминучим знищенням з будь-яких відстаней, без ризику бути виявленими. А в поєднанні з руйнівною силою і хірургічною точністю гвинтівки McMillan TAC-300, снайпери ВМС США або знищують, або звертають тікати кожного, кому не пощастило стати їх супротивником.

Інформація про Гру
Жанр: Action
Тип видання: Ліцензія
Мова Російська
Таблетка: Вшита
Розмір: 13.95 GB

Особливості Ріпаку
Вирізані всі мови, крім Російської та Англійської
Запуск через Ярлик на Раб.Столе
Вшитий: v 1.0.0.3
Всі шляхи реєстру збережені
Ексклюзивний інсталятор
Час установки ~ 40 хв

Встановлені DLC:
Набір ФОРС-D Pointman Pack
Оперативник групи "Дельта" - Бійці групи "Дельта" славляться тим, що діють швидко і жорстко. Вони завжди знаходяться на передовій і наражаються на найбільшу небезпеку. Однак їх особлива підготовка і блискавичність дій, а також з максимально ефективне використання оперативних даних, компенсує ризик.

Набір Trijicon Optics 3
Оптика Trijicon - цей набір дає доступ до трьох оптичним прицелам для автоматичної гвинтівки Heckler & Koch HK416 - Trijicon ACOG, SRS Reflex і RMR. Таким чином снайпер отримає оптичний, голографічний і коліматорний приціли, які збільшать шанси вразити ціль як близьких, так і з далеких дистанціях.

Набір British SAS Spec Ops Pack
Британський спецназ SAS - цей набір дає доступ до британського спецназу SAS. За кілька десятиліть бійці SAS провели безліч таємних операцій, тому SAS став зразком для багатьох спеціальних підрозділів різних країн світу. Бійці SAS специализирубтся на розвідці, собатаже, викраданнях і засідках, при цьому виявити їх під час операції практично неможливо.

Системні вимоги:
Операційна система: Microsoft Windows Vista / Windows 7;
Процесор: Intel Core 2 Duo 2.4ГГц / Athlon X2 2.7ГГц;
Оперативна пам'ять: 2 Гб;
Відеокарта: 8800 GTS з 512 МБ пам'яті або більше потужна / ATI Radeon 3870 з 512 МБ пам'яті;
Аудіо-карта: Сумісна з DirectX® 9.0c;
Вільне місце на жорсткому диску: 18 Гб.

Medal of Honor: Warfighter (2013/Rus/RePack by BATYA)Medal of Honor: Warfighter (2013/Rus/RePack by BATYA) Medal of Honor: Warfighter (2013/Rus/RePack by BATYA)

Скачати Medal of Honor: Warfighter (2013/Rus/RePack by BATYA)
Скачати Medal of Honor: Warfighter (2013/Rus/RePack by BATYA) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.