UAstream.Net » Програми » ArcSoft PhotoStudio 6.0.5.180 Rus Portable
ArcSoft PhotoStudio 6.0.5.180 Rus Portable

ArcSoft PhotoStudio 6 - повністю повнофункціональний пакет для обробки цифрових фотографій. У цьому пакеті зібрана ціла колекція інструментів для редагування і ретушування фотографій в сукупності із засобами створення і накладення різних ефектів.

Програма дозволяє покращувати якість цифрових фотографій, прибирати ефект "червоних очей", створювати анімований 3D текст, підтримує роботу з шарами, дозволяє готувати та друкувати цифрові фотографії, містить понад 40 спеціальних ефектів (Oil Painting, Watercolor, Charcoal, Wet brush, Pastel, Impressionistic, Neon Edges, Bulge, Pinch, Stretch, Magic Mirror, Mosaic, Splash, Texture, Cool і т.д.)

Ключові особливості:
»»» Потужні різноманітні інструменти для зміни властивостей і виду фотографій (включаючи клонування, трансформацію, підтримку шарів зображень і тексту, кисть і штамп).
»»» Різноманіття ефектів професійного рівня ArcSoft PhotoStudio (позитив, негатив, чорно-біле зображення, наведення студійного лиску, віньєтування, розмиття і світіння і ін).
»»» Вирізування по контуру і заміна фону.
»»» Поліпшення осіб (усунення зморшок, плям, подряпин, родимок, додання блиску погляду, затемнення червоних очей, відбілювання зубів і висвітлення особи, додавання кольору губ і т.д.).
»»» Автоекспозиція.
»»» Зменшення зернистості.
»»» Підтримка файлів великих розмірів (до 30,000 x 30,000 пікселів).
»»» Редагування 48-бітових зображень: різкість, розмиття, регулювання яскравості, тону і насиченості.
»»» Підтримка формату RAW камер провідних виробників (Canon, Nikon, Panasonic, Adobe DNG), Sony, Kodak, Olympus, Sigma, Mamiya і Epson).
»»» Групова обробка за допомогою макросу, множинне сканування і обрізка.
»»» Більше 40 фотофильтров: Oil Painting, Watercolor, Charcoal, Wet brush, Pastel, Impressionistic, Neon Edges, Bulge, Pinch, Stretch, Magic Mirror, Mosaic, Splash, Texture, Cool, Moonlight, Solarization, Exposure, Wind, Frost та ін
»»» Ярлики для часто використовуваних функцій ArcSoft PhotoStudio.
»»» Професійний модуль друку зі зручними в роботі налаштованими шаблонами
»»» Роздруківка фотографій в різних розмірах на одній або декількох сторінках

ArcSoft PhotoStudio 6.0.5.180 Rus Portable


Рік: 23.09.2013
ОС: Windows® XP/Vista/ 7 / 8
Мова: Російська
Ліки: Не потрібно
Розмір: 30.8 mb

Завантажити ArcSoft PhotoStudio 6.0.5.180 Rus Portable

Скачати ArcSoft PhotoStudio 6.0.5.180 Rus Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.