UAstream.Net » Програми » Radiocent 3.4
Radiocent 3.4

Radiocent - безкоштовна програма для прослуховування будь-якої радіостанції в світі через Інтернет. Присутні більше 50 тисяч радіостанцій,відсортованих за музичними жанрами і країнам з можливістю пошуку каналів за назвою, музичного жанру або бітрейту. Сподобався трек можна записати на ПК у форматі МР3.
Можливості Radiocent:
Збереження і запис треків в режимі реального часу. Трек записується повністю (від першої до останньої секунди), не залежно від часу початку запису.
Простий MP3-плеєр для відтворення записаних треків онлайн радіо.
Пошук станцій за назвою, жанром, країні мовлення і якості трансляції.
Додавання улюблених радіостанцій в обране.
Історія прослуханих радіостанцій.
Пошук радіостанцій за жанром, назви, якості ретрансляції.
Онлайн-телебачення з різноманітними тематичними каналами (загальнофедеральні, музичні, новинні, загальноосвітні, такі як: РТР Планета, Росія 24, РБК та ін).
Зручний плейлист з розбивкою за жанрами (Classical, Rock, Metal, Punk, Ska, Gospel, Sports, Reggae, 70s, 80s, 90s, Blues, Rock, Folk, Country, Ambient, College, Comedy, Contemporary Dance, Electric, Funk, Pop, Rock, Jazz, Latin, Mixed, News, Oldies, Pop, Rock, Rap, Talk, Pop, Top 40, Pop, Urban, World і ін).

Офф сайт: www.radiocent.ru
Год випуску/оновлення: 23.09.2013
Про/З: Windows 7, Vista, XP
Мова інтерфейсу: Російська
Ліки: Безкоштовно
Розмір: 23.8 Mb
Інформація для відновлення:5%

Скачати Radiocent 3.4 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.