UAstream.Net » Дизайн » CorelDRAW Graphics Suite X6 v 16.4.0.1280 SP4 Portable by Punsh ML
CorelDRAW Graphics Suite X6 v 16.4.0.1280 SP4 Portable by Punsh ML

CorelDRAW Graphics Suite X6 - новий графічний пакет, що дозволяє впевнено просувати вперед будь-який графічний проект. Точні інструменти, краща на ринку сумісність файлів і оновлений вміст допоможуть втілити творчі ідеї у професійні результати, починаючи від барвистих логотипів і вивісок до незвичайних маркетингових матеріалів і привабливою інтернет-графіки. У його склад входять редактор векторної графіки CorelDRAW X6, редактор растрової графіки PHOTO-PAINT X6, програма для перетворення растрових зображень у векторні Corel PowerTRACE X6, програма для створення скріншотів Corel CAPTURE X6, а також електронна книга по роботі з пакетом CorelDRAW Handbook. Цей пакет поєднує в собі повний набір чудових можливостей дизайну, швидкість та простоту у використанні.

Пакет надає повний набір інструментів для створення ілюстрацій, логотипів, брошур, бюлетенів, рекламних оголошень, буклетів і рекламних щитів і є оптимальним графічним рішенням. Даний програмний пакет чудово підходить для створення нових тенденцій в індустрії моди і розробки дизайнерського одягу. Створювати хитромудрі малюнки і розподіляти їх по полю зображення вам допоможе потужний арсенал інструментів. CorelDRAW і Corel PHOTO-PAINT помітно розширили свої можливості в порівнянні з попередніми версіями і аналогами програмного забезпечення цієї галузі.





CorelDRAW Graphics Suite X6 v 16.4.0.1280 SP4 Portable by Punsh ML CorelDRAW Graphics Suite X6 v 16.4.0.1280 SP4 Portable by Punsh ML CorelDRAW Graphics Suite X6 v 16.4.0.1280 SP4 Portable by Punsh ML


Версія: v 16.4.0.1280 SP4
Мова: RUS
Оф. сайт: corel.com
Лікування: Не потрібно
Платформа: Win ALL
Наявність:.NET Framework 3.5, 4.0-4.5, MSXML 6
Розмір: 218,7 MB

Скачати CorelDRAW Graphics Suite X6 v 16.4.0.1280 SP4 Portable by Punsh ML

Скачати CorelDRAW Graphics Suite X6 v 16.4.0.1280 SP4 Portable by Punsh ML скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.