UAstream.Net » Ігри » Chivalry Medieval Warfare (2013/Rus)
Chivalry Medieval Warfare (2013/Rus)

Це, як кажуть її розробники, середньовічна "військова" (в оригіналі "combat" - від слова гра "бій гра від першої особи. У місцевому вигаданому світі Агатові лицарі (Agathian Knights) борються проти Масонського ордена (Mason Order) за контроль над країною Агата (Agatha).
") Причому, що дивно для подібних ігор, місцевий світ виписаний досить докладно, у нього є свої герої і свої зрадники і, звичайно, свої причини воювати - на цей раз у їх ролі виступає громадянська війна. Незважаючи на фантастичну історію, сам ігровий процес досить серьзен і прагне детально відтворити бої між закованими в броню лицарями. Фактично, перед нами FPS без автоматів, але з мечами та луками.

Особливості гри:
Командні завдання - ланцюжок завдань, що розрізняються для сторін конфлікту. Одна сторона виступає в якості захисників і, як правило, повинна захистити якусь точку або персонажа, а друга, відповідно, захопити зону або вбити когось. Можливі варіації, наприклад, захист або вбивство мирного населення. У ряді випадків гравцям необхідно взаємодіяти з різними предметами: підпалювати об'єкти смолоскипами, штовхати таран або візок (для цього треба стояти поруч з ними) і т.п.
Кожен сам за себе - класичний deathmatch, в якому всі гравці є ворогами один одного. Відродження не обмежена.
Командна битва - командний deathmatch, в якому перемагає команда, яка набрала більшу кількість очок вбивств. Відродження не обмежена.
Командне виживання - аналог командних битв, але відродження гравців в рамках окремого раунду неможливо. У кожному раунді перемагає та команда, яка вбила всіх гравців іншої команди, або по закінченню відведеного часу зберегла більшу кількість солдатів.
Король гори - він же King of the hill. В даному режимі команди борються за ключову точку, яку необхідно утримувати переважною кількістю військ. Стоять в такій точці гравці підвищують окуляри захоплення. Чим більше гравців однієї команди стоїть в точці, тим швидше відбувається захоплення.

Установка:
1. Змонтувати образ з допомогою Daemon Tools і встановити гру
2. Скопіювати вміст папки Crack в папку з грою, із заміною.
3. У файлі BaseEngine.ini (Engine/Config/...) у рядку Language=INT - INT поміняти на UKR
4. Якщо це не допомогло скопіювати вміст папки Rus в папку з грою, із заміною.
5. Заблокувати грі доступ в мережу.

Інформація про гру:
Назва: Chivalry Medieval Warfare (PC/2012/RU)
Жанр: Action, 3D, 1st Person
Платформа: PC
Творець: Torn Banner Studios
Видавець: Torn Banner Studios
Мова: Російська
Вакцина: присутній
Розмір: 2.8 Gb

Системні вимоги:
v Процесор: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz or similar AMD
v Оперативна пам'ять: 2 Гб (XP) / 2 Гб (Vista / 7)
v Відеокарта: Nvidia GeForce 8800 GT / ATI Radeon 3870
v Звукова карта: Сумісна з DirectX 9.0c
v Вільне місце на жорсткому диску: 3 Гб

Скріншоти:
Chivalry Medieval Warfare (2013/Rus) Chivalry Medieval Warfare (2013/Rus) Chivalry Medieval Warfare (2013/Rus)

Скачати Chivalry Medieval Warfare (2013/Rus)
Скачати Chivalry Medieval Warfare (2013/Rus) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.