UAstream.Net » Програми » Aiseesoft Media Converter Ultimate 7.1.8.18024 Portable [2013]

http://s3.pic4you.ru/allimage/y2013/09-15/9399/3817600-thumb.jpeg

 

Рік випуску : 2013
Жанр: Конвертер
Розробник: Aiseesoft Studio
Мова інтерфейсу : Мультиязичний(російський є присутнім)
Тип складання : Portable
Розрядність: 32/64 - bit
Операційна система: Windows XP, Vista, 7, 8
Розмір: 110 MB

Опис:
Aiseesoft Media Converter Ultimate - потужний і професійний інструмент для конвертації Blu - ray/DVD фільмів в популярні формати відео 2D/3D в ідеальній отриманій якості зображення. Програма також може конвертувати відео 2D в 3D, витягати аудіо з відео і багато що інше. Media Converter Ultimate підтримує DTS - HD Master Audio і Dolby Digital 5.1. Перетворене відео сумісне із смартфонами iPhone, Android, iPad, Samsung Galaxy і іншими портативними пристроями. Має прекрасний і комфортний призначений для користувача інтерфейс. Є присутньою підтримка сучасної технології NVIDIA CUDA і AMD, що дозволяє конвертувати відео ще швидше. Сконвертированные файли сумісні з iPod, iPhone, iPad, Apple TV, PSP, Creative Zen, iRiver, HP iPAQ, General Pocket PC, BlackBerry, Xbox360, PS3, YouTube, Android і Mobile Phone. Aiseesoft Media Converter Ultimate може конвертувати 2D DVD і 2D відео в 3D відеоформат для перегляду на звичайному телевізорі або 3D-ТВ. Є присутніми досить потужні функції редагування відео.

Основні функції включають
- Конвертацію 2D DVD відео в 2D або 3D відео.
- Редагування ефекту джерела відео : налаштування відео ефектів, скорочення тривалості відео, обрізання кадру і додавання водяних знаків на відео.
- Регулювання налаштувань конвертованого відео, таких як: параметри, звукові доріжки і субтитри.
- Зрозумілий призначений для користувача інтерфейс і висока швидкість роботи.

Aiseesoft Media Converter Ultimate 7.1.8.18024 Portable [2013] Aiseesoft Media Converter Ultimate 7.1.8.18024 Portable [2013]

 

Викачати Aiseesoft Media Converter Ultimate 7.1.8.18024 Portable [2013] :

Скачати Aiseesoft Media Converter Ultimate 7.1.8.18024 Portable [2013] скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.